Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenský spevák sa stráca pred očami: Za 3 mesiace ľahší o 17 kíl... Priznal vážne zdravotné problémy!

Raper Majself priznal nepríjemné zdravotné problémy. Zobraziť galériu (6)
Raper Majself priznal nepríjemné zdravotné problémy. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Známy Slovák v poslednom období rapídne schudol, doslova sa začal strácať pred očami! Reč je o raperovi Michalovi Švehlovi alias Majselfovi. Nový výzor rozrušil jeho fanúšikov natoľko, že ho začali zaplavovať otázkami, čo sa s ním deje. Hudobník nakoniec vyšiel s pravdou von - priznal nepríjemné zdravotné problémy!

Raper Majself zdravotné problémy priznal v sobotu na sociálnej sieti Instagram. V úprimnom statuse prezradil, že za posledné 3 mesiace stratil 17 kíl váhy a môže za to práve nepríjemná diagnóza. „Pred časom som bol hospitalizovaný, bohužiaľ, nedostatočne preliečený a nesprávne diagnostikovaný. Z toho vyústilo zhoršenie môjho zdravotného stavu, ktoré ma priviedlo k tomu, že som za posledné 3 mesiace stratil na váhe 17 kg,“ priznal na webe hudobník. 

Od leta chodil každý druhý deň na infúzie, ktoré ho, podľa jeho vlastných slov, držali na nohách a posledný mesiac aj niečo zje - aj keď len tekutú stravu. „To znamená nutričné nápoje a detskú výživu, sprievodný znak toho je bohužiaľ radikálna strata hmotnosti v krátkom čase,“ prekvapuje svojími slovami raper. Všetko je však na dobrej ceste. „Som v štádiu rekonvalescencie a kto ma pozná, vie, že ja sa len tak nedám a dám sa čoskoro do poriadku,“ vyhlásil Majself.

Toho sa všetci v poslednom období pýtali, prečo je taký vychutnutý, rozhodol sa preto vyjsť s pravdou von. „Tento status dávam kvôli tomu, aby ste sa ma stále dokola nepýtali na to isté, najviac ma vyčerpáva o tom neustále hovoriť a takisto, aby ste pochopili lepšie to, čo uvidíte v novom klipe Znovu,“ dodal Švehla, ktorý bližšie svoje zdravotné problémy konkretizovať nechcel. Prajeme skoré uzdravenie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nechcel som to vôbec písať, ale už asi musím... Každý človek, ktorého stretnem sa ma pýta čo mi je, čo sa so mnou deje, prečo som taký vychudnutý, každý deň mi chodia správy do directu, pýtajú sa ma už média a mne už sa nechce... Je to síce moja osobná vec ale keď vás to zaujima Ok. Pred časom som bol hospitalizovaný, bohužiaľ nedostatočne preliečený a nesprávne diagnostikovaný. Z toho vyústilo zhoršenie môjho zdravotneho stavu, ktoré ma priviedlo k tomu, že som za posledné 3 mesiace stratil na váhe 17kg. Od leta som chodil každý druhý deň na infúzie, ktoré ma držali na nohách a posledný mesiac aj niečo jem iba tekutú stravu t.j nutričné nápoje a detskú výživu, sprievodný znak toho je bohužiaľ radikálna strata hmotnosti v krátkom čase. Som však v štádiu rekonvalescencie a kto ma pozná vie, že ja sa len tak nedám a dám sa čoskoro do poriadku V žiadnom prípade sa neľutujem, lebo aj v mojom okolí je mnoho ľudí z oveľa zásadnejšími problémami ako mám ja a každý deň keď vstanem ďakujem zato, že som tu a nemám problémy horšie. O moju hudbu a koncerty sa báť nemusíte, od svojich najhorších stavov som odkoncertoval všetkých cez 40 koncertov bez toho aby si ktokoľvek čokoľvek všimol a podal vždy top výkon, takze keď som zvládol vtedy, zvládnem aj teraz Tento status dávam kvôli tomu aby ste sa ma stále dokola nepýtali nato isté, najviac ma vyčerpáva o tom neustále hovoriť a takisto aby ste pochopili lepšie to, čo uvidíte zajtra v novom klipe “Znovu”, ktorý vychádza už o 13:00 na mojom YouTube. Ďakujem všetkým kamarátom a rodine ktorý stáli a stoja pri mne v tomto obdobi a najviac mojej žene @juliasvehlovamakeupart ktorej láskavosť a obetavosť je pre mňa niečo čo sa ťažko vyjadri slovami ĎAKUJEM

Príspevok, ktorý zdieľa Majself (@majself_neptun),

 
Viac o téme: Majself
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu