Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Cinkota 4 mesiace po prepustení z väzenia: Dostal druhú šancu... Opäť robí v telke!

Dušan Cinkota opäť zarezáva v telke. Zobraziť galériu (9)
Dušan Cinkota opäť zarezáva v telke. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Herec Dušan Cinkota (48) prežíva turbulentné obdobie. Odkedy ho v júli prepustili z väzenia, tak sa objavil na obrazovkách, stal sa z neho hrdý otec a zasiahla ho rana osudu, keď prišiel o toho svojho. Cinky sa však pomaly vracia do pracovného života a tempa a dokonca už zarezáva v televízii.

Dušan Cinkota pobudol niekoľko rokov vo väzení, no v júli tohto roku sa konečne dostal na slobodu a teší sa z nej spolu manželkou. O to väčšia je jeho radosť, že sa na konci septembra  z herca stal hrdý otec a partnerka Zuzka mu na svet priviedla synčeka Olega. Jeho narodenie Cinky aj patrične oslávil.

Hlas seriálového Chandlera z Priateľov sa vracia na obrazovky.
Zobraziť galériu (9)
Hlas seriálového Chandlera z Priateľov sa vracia na obrazovky.  (Zdroj: foto: tv joj)

Jeho radosť však bola poznamenaná ťažkou stratou. Chcel sa svojím synčekom pochváliť otcovi a želal si, aby ho mohol držať na rukách. To sa mu však nesplnilo a jeho milovaný rodič odišiel na večný odpočinok bez toho, aby vnuka videl naživo.

Cinkota sa teší zo syna Olega a zároveň smúti za otcom.
Zobraziť galériu (9)
Cinkota sa teší zo syna Olega a zároveň smúti za otcom.  (Zdroj: TV JOJ)

Napriek tomu, že posledných pár mesiacov bolo pre Cinkotu náročných, pomaly sa stavia na nohy a aklimatizuje sa späť v hereckom a televíznom svete. Ako avizoval v úlohe tajného hosťa v jojkárskej relácii Inkognito, chce sa začleniť späť do bežného pracovného života. K tomu mu pomohla aj prvá veľká ponuka práve od televízie JOJ.

Dušan Cinkota opäť dabuje ako kedysi.
Zobraziť galériu (9)
Dušan Cinkota opäť dabuje ako kedysi.  (Zdroj: Dabingové štúdio Daniela)

Už niekoľko dní televízia z Koliby avizuje celovečerný film Ben Hur, ktorý majú odvysielať už v nedeľu večer. Cinkotu si mnohí spájajú so seriálovým Chandlerom z amerického seriálu Priatelia, ktorému prepožičal svoj hlas. Tentoraz dostal opäť veľkú dabingovú príležitosť, hoci jeho hlas dlho na obrazovke absentoval.

Dušan Cinkota sa pomaly začleňuje do pracovného života.
Zobraziť galériu (9)
Dušan Cinkota sa pomaly začleňuje do pracovného života.  (Zdroj: Dabingové štúdio Daniela)

Cez Dušana sa bude vyjadrovať jedna z ústredných postáv spomínaného filmu, Messala, ktorého stvárnil Toby Kebbell. Na chvíľu svojím hlasom hovoril aj za malú postavu vo filme Dieťa Bridget Jonesovej. Je pravdepodobné, že Cinkyho hlas si budú môcť diváci vychutnať aj v 2. sérii seriálu Taken, ktorý JOJ-ka pripravuje do vysielania.

Dušanov hlas si môžete vychutnať už v nedeľu na JOJ-ke vo filme Ben Hur.

Viac o téme: Dušan Cinkota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu