Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská radosť populárneho markizáka: Narodil sa mu synček, TOTO je jeho meno!

Známemu markizákovi a jeho manželke sa dnes narodil synček! Zobraziť galériu (4)
Známemu markizákovi a jeho manželke sa dnes narodil synček! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Do rodiny im pribudol ďalší člen! Hviezda markizáckych Oteckov sa dnes pochválila radostnou novinkou. Hercovi Vladovi Kobielskemu (43) priviedla manželka Alenka na svet v poradí už tretie dieťatko!

Kobielsky sa krásnou správou popýšil na sociálnej sieti. Okrem toho, že prezradil pohlavie bábätka, pochválil sa aj tým, aké meno mu s manželkou vybrali. „Dnes o 14:30 som sa stal tretíkrát otcom. Narodil sa nám Krištof! Všetkých pozdravuje, bozkáva svoju statočnú maminu a ďakuje za starostlivosť ochotnému personálu Ružinovskej nemocnice,“  napísal na Instagram šťastný herec a zverejnil  aj prvú fotografiu s dieťatkom. 

Sympatický herec sa na Instagrame pochválil krásnou správou. Stal sa z neho trojnásobný otecko!
Zobraziť galériu (4)
Sympatický herec sa na Instagrame pochválil krásnou správou. Stal sa z neho trojnásobný otecko!  (Zdroj: Instagram V.K.)

Dcérka Klára a syn Kristián sa tak dočkali príchodu ďalšieho súrodenca, s ktorým už onedlho príde statočná mamina domov a budú si spoločne užívať jedny z najkrajších chvíľ v živote. Rodinke k narodeniu chlapčeka srdečne gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia!  

Viac o téme: Vlado KobielskyOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu