Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Celebritná premiéra filmu McQueen: Zmoknutá Drobná, Hantuchová a... Stratená Vitteková opäť v hre!

Speváčka Emma Drobná, Patrícia Vitteková a bývalá tenistka Daniela Hantuchová. Zobraziť galériu (38)
Speváčka Emma Drobná, Patrícia Vitteková a bývalá tenistka Daniela Hantuchová. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer mali milovníci módy malý sviatok! Do kín sa totiž dostal dokumentárny film o módnom návrhárovi Alexandrovi McQueenovi. V jednom z bratislavských nákupných centier sa konala slávnostná premiéra, ktorej sa zúčastnilo obrovské množstvo známych tvárí. Speváčka Emma Drobná vyzerala ako zmoknutá, dorazila aj bývalá tenistka Daniela Hantuchová a po dlhom čase sa v spoločnosti opäť objavila ešte stále zákonitá manželka futbalistu Róberta Vitteka - Patrícia.

Vo štvrtok večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala slávnostná premiéra dokumentárneho filmu o módnom návrhárovi Alexandrovi McQueenovi. Pri tejto príležitosti sa zároveň otvárala aj mini galéria venovaná hviezde módneho biznisu. Akciu si nenechalo ujsť obrovské množstvo známych Slovákov. 

Medzi nimi napríklad speváčka Emma Drobná, ktorá do spoločnosti dorazila spolu s partnerom a kolegom z hudobného biznisu Štepánom Urbanom. Obaja boli nastajlovaní veľmi štýlovo a plavovláska stavila aj na trendy look, na ktorý nie každý naberie odvahu. V spoločnosti totiž vyzerala, akoby ju niekto oblial vodou - jej vlasy mali takzvaný mokrý efekt. 

Speváčka Emma Drobná prišla do spoločnosti spolu s priateľom Štepánom Urbanom. Plavovláska pútala pozornosť mokrým lookom.
Zobraziť galériu (38)
Speváčka Emma Drobná prišla do spoločnosti spolu s priateľom Štepánom Urbanom. Plavovláska pútala pozornosť mokrým lookom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

V spoločnosti sa objavila aj minuloročná hviezda markizáckej šou Let's Dance a bývalá úspešná tenistka Daniela Hantuchová. Tá už niekoľko rokov žije v Taliansku, kde má partnera. Aktuálne sa nachádza na Slovensku a premiéru dokumentu o módnom guru si nenechala ujsť. Takto jej to v kine pristalo...

Na akciu dorazila aj bývalá tenistka Daniela Hantuchová, ktorá už niekoľko rokov žije v Taliansku.
Zobraziť galériu (38)
Na akciu dorazila aj bývalá tenistka Daniela Hantuchová, ktorá už niekoľko rokov žije v Taliansku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Medzi známymi tvárami, ktoré si prišli užiť filmový večer, sa nachádzala aj ešte stále zákonitá manželka futbalistu Róberta Vitteka, Patrícia Vitteková. Tá sa kedysi na prominentných akciách objavovala častejšie... No teraz svoj čas venuje najmä deťom a priateľovi a rušný svet slovenského šoubiznisu až tak nerieši. Po čase sa však opäť ukázala v spoločnosti.

V spoločnosti sa po dlhšej dobe ukázala aj stále zákonitá manželka futbalistu Róberta Vitteka, Patrícia Vitteková.
Zobraziť galériu (38)
V spoločnosti sa po dlhšej dobe ukázala aj stále zákonitá manželka futbalistu Róberta Vitteka, Patrícia Vitteková.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac FOTO z celebritnej premiéry filmu McQueen nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Daniela HantuchováPatrícia VittekováEmma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu