Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jasmina Rytmusa totálne zmenila: Z drsného rapera citlivka? Týmto šokoval fanúšikov!

Patrik Rytmus Vrbovský s Jasminou Alagič. Úplne ho zmenila. Zobraziť galériu (8)
Patrik Rytmus Vrbovský s Jasminou Alagič. Úplne ho zmenila.

BRATISLAVA – Hoci je to už nejaký piatok, čo Patrik Rytmus Vrbovský (41) vymenil svoju bývalku Daru Rolins (45) za bosniansku krásku Jasminu Alagič (29), neprestáva udivovať. Kedysi drsný raper hlásajúci životné pravdy do sveta, sa mení na citlivku. Za všetkým je jeho nová láska!

Po tom ako člen zoskupenia Kontrafakt a Dara Rolins ukončili svoj vzťah, Paťo vhupol hneď do ďalšieho s exotickou slečnou. Ani on, ani moderátorka sa netaja tým, akí sú zamilovaní, ako im je spolu dobre a že našli konečne svoje šťastie. Samozrejme, túto skutočnosť podčiarkujú fotky dvojice, ktoré sú plné nežnosti a lásky.

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský sa svojou láskou netaja.
Zobraziť galériu (8)
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský sa svojou láskou netaja.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Najnovšie vyrukoval raper s vyznaním či skôr objasnením pre svojich fanúšikov, ktorých svojimi slovami šokoval. Pred očami obdivovateľov sa mení na citlivého chlapa, ktorého Slovensko nespoznáva. „Ak ste si mysleli, že do 50ky budem drsný raper, tak vás vyvediem z omylu. Je pre mňa prirodzené a správne šíriť v mojom veku usporiadaný a milujúci život. Ulicu zo mňa nevymažeš, ale po tom všetkom, čo som si splnil, som našiel odpoveď na to, čo je šťastie.“ vyjadril sa Rytmus na svojom instagramovom profile.

Svojimi slovami Rytmus šokoval nejedného fanúšika.
Zobraziť galériu (8)
Svojimi slovami Rytmus šokoval nejedného fanúšika.  (Zdroj: Instagram P.V.)

Jeho prehovor k fanúšikom sprevádzala zamilovaná fotografia s Jasminou v bazéne a nezabudol ani na veľavravné hashtagy, ktorými tiež dáva jasne najavo svoj postoj. Dvojica má množstvo obdivovateľov, aj neprajníkov. Jedno je však jasné každému, kto sa na nich pozrie - a to, že sú zamilovaní až po uši. Pri Patrikových slovách je teda zrejme len otázkou času, kedy pred svoju partnerku pokľakne. Už teraz sa povráva, že brunetka by mala byť v sladkom očakávaní.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu