Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa markizáčka sa cez víkend vydala: Wau, pozrite na tie prekrásne šaty!

Známa markizáčka sa vydala Zobraziť galériu (4)
Známa markizáčka sa vydala

BRATISLAVA - A je z nej vydatá pani! Včera poobede prežila markizácka redaktorka jeden z najkrajších dní vo svojom živote. Zuzana Ondrušková povedala "áno" svojmu dlhoročnému partnerovi Tomášovi. Pozrite sa, ako vyzerala krásna nevesta, ktorá na svadbe žiarila aj vďaka úžasným šatám!

Zuzana a Tomáš si podľa portálu markiza.sk povedali áno v areáli Vodárenského múzea v Bratislave, kde sa konal obrad i následná veselica. Novopečená pani Ferenčáková zvolila pre svoj deň D romantické šaty, ktoré vynikali najmä vďaka výrazným modrým stuhám s tradičným ľudovým motívom.

Zuzana Ondrušková sa vybrala romantické šaty doplnené folklórnymi vzormi.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Ondrušková sa vybrala romantické šaty doplnené folklórnymi vzormi.  (Zdroj: markiza.sk)

Známa markizáčka sa cez
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: markiza.sk)

„Slovenský ľudový ornament ma sprevádza vlastnou tvorbou dlhé roky. Aj moje obrazy ním hýria. Naše tradície, aj v podobe krojov, si ctím. Je v nich toľko inšpirácie. Takže voľba bola jasná. Chcela som mať tieto prvky aspoň v podobe folklórnej krajky,“ povedala pre spomínaný portál šťastná nevesta, ktorá bude odteraz vo svojich reportážach používať nové priezvisko.

Na svadbe, samozrejme, nemohli chýbať ani ďalší známi markizáci. Fotkou so Zuzkou sa pochválila napríklad jej kolegyňa z Reflexu, reportérka Kristína Kövešová a zagratulovať prišli aj Braňo Tomaga či Zuzana Javorová. Novomanželom prajeme veľa lásky a šťastný spoločný život.

Viac o téme: Zuzana Ondrušková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu