Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vačková sa riadne vyprsila: Spotené telo a napumpovaný dekolt!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (7)
Zuzana Vačková (Zdroj: Instagram ZV)

CHORVÁTSKO - Zuzana Vačkovej len necelý rok chýba do 50-ky a napriek tomu má práve teraz sexepílu na rozdávanie. Momentálne trávi čas na dovolenke, odkiaľ posiela fanúšikom pozdravy v plavkách a tí sú z nej úplne hotoví. A dnes ich úplne dostala vyprseným záberom po rannom behu...

Zuzana Vačková si užíva chvíle na ostrove Pag, no nezabúda ani na svojich fanúšikov. Tým sa prihovára prostredníctvom Instagramu, kde zverejňuje aj svoje aktuálne fotky od mora. A jej obdivovatelia sú úplne nadšení. 

Vačková sa riadne vyprsila:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram ZV)

Dokonca nielen tí slovenskí! Pri jednom zo záberov sa totiž v nemčine objavil komentár v tomto znení: „Keby som tak vedel, či je vydatá... Okamžite by som si ju vzal za ženu. Môžem len opakovať, že je to nádherná žena snov.” V jednom z príspevkov je herečka dokonca označená za skutočne neskutočnú živú nádheru. 

Muži sú proste z jej kriviek hotoví. A to im dnes ráno pripravila ďalšie prekvapenie. Po rannom behu sa totiž cvakla spotená a takým spôsobom, že v popredí sú práve jej prednosti. A niektorí sú dokonca takí odvážni, že nekomentujú len jej postavu, ale priamo chvália aj prsia. Zdá sa teda, že na veku naozaj nezáleží - stačí byť so sebou spokojná a mať dobré vyžarovanie a hneď vám chlapi ležia pri nohách. 

Vačková sa riadne vyprsila:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram ZV)

Ak chcete vidieť celú Zuzaninu postavu v plavkách, pozrite si našu GALÉRIU»

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu