Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Provokácia ako hrom: Erika Barkolová sa ukázala hore bez!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová (Zdroj: Jan Zemiar)

ŠPANIELSKO – Moderátorka Erika Barkolová (40) veľmi rada zvádza opačné pohlavie a so svojimi krivkami typu krv a mlieko sa v pravidelných intervaloch ochotne delí aj s fanúšikmi na internete. Sexepílom pri slastnom leňošení a šantení v mori nešetrila ani tentoraz. Blondínka si totiž na dovolenke pred všetkými zapózovala hore bez!

To, že Erika Barkolová nie je žiadna nesmelá žena, je už dávno všetkým známe. Blondínka totiž svoje krivky často a veľmi rada poodhalí v rajcovnejších modeloch, v ktorých dokáže poblázniť hlavu nejedného chlapa. No a statusu zvodnej cicušky ostala verná aj najnovšie. O rozruch sa postaral jej poriadne sexi záber, ktorý vznikol na dovolenke v Španielsku.

Jojkárska moderátorka totiž v exotike odhodila nielen zábrany, ale aj vrchný diel plaviek a šantenie v mori si užívala rovno naostro. A hoci svoje nahé prednosti neukázala, mužov dostala do varu aj tak. „A teraz sa pekne pomaly otočíme,“ okomentoval šteklivý záber jeden z jej sledovateľov. Nuž, tak tomuto sa povie provokácia ako hrom!

Erika Barkolová si pre miestnych prekvapila pikantné prekvapenie. V mori si totiž zapózovala hore bez.
Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová si pre miestnych prekvapila pikantné prekvapenie. V mori si totiž zapózovala hore bez.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu