Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lakatošová obvinená z ohrozovania dcéry: Silvia prehovorila o »riskantnej«​ jazde!

Silvia má doma skutočne šikovné deti Zobraziť galériu (4)
Silvia má doma skutočne šikovné deti (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Naozaj to prehnala? Silvia Lakatošová (44) sa aktuálne pasuje s poriadnymi problémami. Po tom, ako včera na Instagrame zverejnila video s dcérkou Valentínkou (4), sa na ňu zvalila obrovská vlna kritiky. Dievčatko si totiž počas jazdy v aute posadila na kolená a nechala ho šoférovať...

"Dobre, ideš, dobrá si. Kokos, ty normálne jazdíš, výborne. A ideme doprava, hore, točíme, točíme, dobre! Wau! Rovno, láska! Dobre! Rovno! Ty brďo, hen,“ podporovala počas „jazdy“ svoju dcérku, ktorá veselo krútila volantom. Zábery z prvej šoférskej skúsenosti malej Valentínky však ľudí nenechali chladnými.

Lakatošová s dcérou za volantom

Na Silviu Lakatošovú sa vzniesla veľká vlna kritiky. Dovolila svojej dcérke počas jazdy autom krútiť volantom.
Zobraziť galériu (4)
Na Silviu Lakatošovú sa vzniesla veľká vlna kritiky. Dovolila svojej dcérke počas jazdy autom krútiť volantom.  (Zdroj: Instagram S.L.)

Do Silvie, ktorá napokon video radšej vymazala, sa pustilo množstvo ľudí, ktorí ju obviňujú z ohrozovania vlastného dieťaťa. A to aj napriek tomu, že niečím podobným si v aute už prešiel zrejme každý šofér, ktorý má doma zvedavé dieťa. „Takéto „vozenie“ zažil v detstve asi každý z nás. Viezli sme sa po uzavretej, slepej súkromnej ulici, kde sa v danej chvíli nenachádzalo ani jedno auto, ani jeden človek,“ opísala nám celú situáciu Lakatošová.

„V žiadnom prípade som Valentínku neohrozovala,“ stojí si za svojím po kritike, ktorá sa na ňu zniesla. A hoci je to, čo urobila, jednoznačne proti všetkým predpisom, dajme si ruku na srdce. Je úplne jasné, že pokiaľ by jej dcérke hrozilo akékoľvek nebezpečenstvo, ako milujúca matka by nič podobné neurobila.

Viac o téme: Silvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu