Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi mama Lakatošová (44) sa vyzliekla: Aha, aké krivky!

Silvia Lakatošová Zobraziť galériu (7)
Silvia Lakatošová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Ukázala postavičku! Riaditeľka Miss Universe SR Silvia Chovancová Lakatošová (44) sa stala poslednou federálnou Miss už pred 25 rokmi, no napriek tomu jej môžu oveľa mladšie ženy závidieť jej dokonalé krivky. Pred pár dňami predviedla, ako vyzerá mama dvoch deti v dvojdielnych plavkách. Pozrite!

Brutálne sexi! Z poslednej československej Miss Silvie Lakatošovej je dnes dvojnásobná mamina, ale materstvo ani pribúdajúci vek jej z krásy nič neubrali. Práve naopak. Vyzerá skvele a má obdivuhodnú postavu. A to druhýkrát rodila až po 40-tke. O svoju figúru sa však stále poctivo stará - zdravo sa stravuje i cvičí. 

Hoci neustále pracuje s krásnymi mladými slečnami, Silvia mnohé z nich kedykoľvek svojím šarmom zatieni. Stále totiž dokáže zaujať sexi výzorom. V týchto dňoch opäť predviedla svoj sexepíl, keď zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti fotografiu z dovolenky v dvojdielnych plavkách a odhalila tak svoje krivky.

„Zabehané, zaplávať a raňajky,“ napísala k fotografii riaditeľka Miss Universe SR, ktorá sa aj na dovolenke o svoju postavu stará. V dvojdielnych čiernych plavkách bez ramienok ukázala nielen ploché brucho, ale aj dlhé štíhle nohy. Ako vidieť, tejto sexi mamine dvoch detí môžu postavičku závidieť aj oveľa mladšie ročníky. Veď pozrite sami. Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Silvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu