Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Za 8 mesiacov 16 kíl dole: Známa Slovenka rapídne schudla a takto teraz vyzerá!

Dominika Dávidová Zobraziť galériu (5)
Dominika Dávidová (Zdroj: Forza)

BRATISLAVA - Dominika Dávidová (24) sa pred rokom postarala o hotovú revolúciu v Miss Slovensko. Tam svojimi netypickými krivkami rozpútala vášne mnohých Slovákov aj Čechov a v momente sa stala aj obrovským objektom záujmu médií. Jej postava typu krv a mlieko je už ale minulosťou. Brunetka totiž rapídne schudla a všetkých prekvapila brutálnou fyzickou premenou. Aha, dnes je z nej celkom iná žena!

Dominika Dávidová síce v Miss Slovensko 2017 nezvíťazila ani nezískala žiadne z vedľajších ocenení, no do povedomia verejnosti sa zapísala dosť výrazným spôsobom. V porovnaní s ostatnými súťažiacimi mala totiž plnšie, ženskejšie krivky v štýle krv a mlieko a z finálovej zostavy doslova vytŕčala.

Dominika Dávidová medzi finalistkami Miss Slovensko vynikala svojou kyprejšou postavou. No hoci divákov jej účasť vo finále najskôr prekvapila, po súťaži si ju všetci rýchlo obľúbili.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Dávidová medzi finalistkami Miss Slovensko vynikala svojou kyprejšou postavou. No hoci divákov jej účasť vo finále najskôr prekvapila, po súťaži si ju všetci rýchlo obľúbili.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Od súťaže krásy už ale ubehol viac než rok a z bacuľatejšej missky je dnes celkom iná žena. Brunetka zapracovala na svojej postave a po tvrdej drine či obrovskom sebazaprení sa jej za 8 mesiacov podarilo schudnúť až neuveriteľných 16 kilogramov.

S týmto obdivuhodným výsledkom sa Dominika pochválila na svojom facebookovom účte, kde zverejnila fotokoláž toho, ako vyzerala pred a následne po parádnej fyzickej premene. Nuž, a tá je v jej prípade viac než očividná!

Nižšia hmotnosť Dominiku poriadne zmenila.
Zobraziť galériu (5)
Nižšia hmotnosť Dominiku poriadne zmenila.  (Zdroj: Facebook D.D.)

Viac o téme: Dominika Dávidová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu