Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Macatá misska sa zrazu stráca pred očami: Ľahšia o 16 kíl... Toto je dôvod jej rapídnej premeny!

Dominika Dávidová Zobraziť galériu (7)
Dominika Dávidová (Zdroj: Archív D.D.)

BRATISLAVA - Zmenená! Súťaž Miss Slovensko bola uplynulý rok okorenená finalistkou Dominikou Dávidovou (24), ktorá mala v porovnaní s ostatnými dievčatami o čosi ženskejšiu postavu. Ako sme však už informovali, bacuľatá brunetka za uplynulých 8 mesiacov prešla rapídnou fyzickou premenou a v súčasnosti je ľahšia až o neuveriteľných 16 kilogramov. Prečítajte si, čo je za tým.

Hoci nemala typické modelkovské miery, do súťaže Miss Slovensko sa predsa len dostala. Dominika Dávidová spôsobila pred rokom revolúciu v súťaži krásy. Brunetka vtedy disponovala oblejšími, ženskejšími krivkami, ktoré pre finalistky misskovských súťaží nie sú typické.

Prítomným v sále, ale aj divákom pri obrazovkách udreli do očí krivky Dominiky Dávidovej predovšetkým počas promenády v spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (7)
Prítomným v sále, ale aj divákom pri obrazovkách udreli do očí krivky Dominiky Dávidovej predovšetkým počas promenády v spodnej bielizni.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Odvtedy už ale ubehlo niečo vyše roka a kráska na sebe poriadne zapracovala. Za posledných 8 mesiacov sa jej totiž podarilo schudnúť neuveriteľných 16 kíl a dnes sa už pýši úplne inou fyzickou formou. „Začala som sa pravidelne stravovať. Jem päťkrát za deň. Vo svojom jedálničku som spravila zmeny. Sladkosti som vymenila za ovocie, chipsy a slané maškrty za orechy, prílohu ako ryža, zemiaky, hranolky som vymenila za zeleninu,“ povedala pre Topky.sk Dominika, ktorá zároveň dodala, že jej primárnym cieľom nebolo schudnúť, ale žiť zdravším životným štýlom než doteraz.

V ničom sa neobmedzujem, ale keď príde na niečo chuť, tak si dvakrát rozmyslím, či nie je neskoro na nejaký prehrešok. Diétu som vôbec nedržala a ani neplánujem. Tým, že som neskôr spozorovala, že som začala aj chudnúť, tak som začala cvičiť - napríklad skvelým pomocníkom je švihadlo. Spevňuje a formuje vašu postavu,“ prezradila nám ďalej bývalá misska, ktorej tajomstvo nového, krajšieho „ja“ tkvie tiež v tom, že konečne začala „počúvať“ svoje telo. „Postupne som vedela, z akých potravín sa cítim dobre a ktoré, práve naopak, mi berú energiu a fyzickú kondíciu. Dnes viem, že moje rozhodnutie zmeniť stravovanie bolo správne. Po fyzickej stránke som úplne ako druhý človek,“ spokojne uzavrela Dávidová.

Z Dominiky Dávidovej je po premene celkom iná žena.
Zobraziť galériu (7)
Z Dominiky Dávidovej je po premene celkom iná žena.  (Zdroj: Archív D.D.)

Dominika Dávidová pred ôsmimi mesiacmi a teraz.
Zobraziť galériu (7)
Dominika Dávidová pred ôsmimi mesiacmi a teraz.  (Zdroj: Archív D.D.)

Dominika Dávidová je momentálne so sebou maximálne spokojná.
Zobraziť galériu (7)
Dominika Dávidová je momentálne so sebou maximálne spokojná.  (Zdroj: Archív D.D.)

Viac o téme: Dominika Dávidová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu