Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zabudnutá legenda slovenskej hudobnej scény: Mám dcéru a... Jej mama je lesba!

Mec Vrabec Zobraziť galériu (14)
Mec Vrabec (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte na hit Najlepša zábava, ktorým raper Mec Vrabec (36) v roku 2005 atakoval všetky hitparády na Slovensku aj v susednom Česku? Hoci mal po tejto pecke, ktorá sa hrala snáď na každej diskotéke, ešte niekoľko pokusov preraziť na hudobnej scéne, spomínaná skladba bola rozhodne vrcholom jeho kariéry. Nám sa s týmto niekdajším fenoménom podarilo stretnúť na prehliadke Miss Carat Tuning 2018 a... Neuveríte, čo všetko sa v jeho živote zmenilo!

Keď sme sa Petra spýtali, čo všetko sa v jeho živote za 13 rokov udialo, doslova nám vyrazil dych. „Dcérka sa mi narodila, to je krásna udalosť, ale zároveň v tom roku zomrela mamka. A ešte zároveň... Neviem, čo sa stalo. Možno prišla taká temnota, že sa stalo niečo, no a to neviem vysvetliť dodnes,“ povedal nám, čo nás pochopiteľne podnietilo, aby sme sa pýtali aj ďalej.

Rapec Mec Vrabec sa za 13 rokov mimo spoločenského diania takmer nezmenil.
Zobraziť galériu (14)
Rapec Mec Vrabec sa za 13 rokov mimo spoločenského diania takmer nezmenil.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Mec Vrabec s finalistkami Miss Carat Tuning 2018
Zobraziť galériu (14)
Mec Vrabec s finalistkami Miss Carat Tuning 2018  (Zdroj: Jan Zemiar)

Keďže nám prezradil, že sa z neho stal pyšný tatko, zaujímalo nás, kto je matkou jeho dieťaťa. „Dcérku mám, Volá sa Sarah Ráchel, voláme ju Sárka. No ale nemám ju. Moja partnerka má partnerku. Takže sú dve partnerky, čo vychovávajú moju dcérku. Zmieril som sa tým, lebo je to v pohode,“ šokoval náš Mec Vrabec svojou úprimnou odpoveďou.

Mec Vrabec - žena-lesbička
Vzťah s jeho bývalou partnerkou ani zďaleka nie je možné označiť za ideálny. Údajne mu totiž v styku s dcérkou bráni. „Čo ma hnevá, je, že by som ju mohol vídať aj ja, lebo spolu vychádzame. A to vídavanie sa mi nedarí. Takže neviem isto, či dcérka o mne vie alebo nevie. Teraz som napríklad dostal fotku, ktorú som konečne vybojoval... A dostal som iba foto zozadu. Neviem, či by som mal bojovať súdom... Nejako by som sa mal dohodnúť,“ zamýšľal sa známy raper.

Hoci sa so svojou Sárkou nemôže stretávať tak často, ako by chcel, nádej nestráca. „Má už 12 a videl som ju naposledy asi pred rokom. Sú to také občasné stretnutia. Ale dcérka, ak ma uvidí, bude jednoznačne vedieť, že som to ja, to nezakryjú,“ povedal nám a zároveň prezradil, kde podľa neho nastal problém. „Neviem, bol som v biznise. To boli 90. roky. Vtedy som to nezvládol, ale dnes som o 13 rokov vyššie. To je jedno s druhým,“ dodal na záver Peter.

Viac o téme: Mec Vrabec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu