Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známe krásky dráždili: Najkrajšia Slovenka ukázala aj... Fíha!

Veronika Husárová, Ivana Gáborík, Katarína Jakeš Zobraziť galériu (12)
Veronika Husárová, Ivana Gáborík, Katarína Jakeš

HAMULIAKOVO - Poriadna nádielka sexepílu! V uplynulú sobotu sa v Marína cafe v Hamuliakove konala Moët párty, ktorú si nenechalo ujsť ani niekoľko známych tvárí. Medzi nimi množstvo krásnych žien, ktoré sa pri stále teplejšom počasí čoraz menej zahaľujú. A tak sa prítomní muži mali veru na čo pozerať. Dámy totiž dorazili v poriadne dráždivých outfitoch. A tá aktuálne najkrajšia dokonca ukázala bradavky!

Mužom padla sánka! V sobotu podvečer to v Marína cafe v Hamuliakove poriadne žilo. Množstvo pozvaných hostí si nenechalo ujsť párty spojenú so skvelým šampanským. Medzi nimi aj známe krásky zo šoubizisu, ktoré prišli oblečené v požadovanom dress code, ktorým bola biela a zlatá farba. A keďže aj cez víkend bolo poriadne horúce počasie, mnohé z krások prišli odeté poriadne sexi a dráždivo.

Moet party - Hamuliakovo
Jednou z nich bola aj bývalá miss Veronika  Husárová, ktorá k bielym zvonovým nohaviciam zvolila staroružovú čipkovanú podprsenku, tzv. crop top, čo pôsobilo naozaj sexi a zvodne. Rovnako ako ona stavila na dráždivý crop top, len v bielej farbe, aj bývala tanečnica a podnikateľka Katarína Jakeš Štumpfová. Tá si k nemu obliekla trojštvrťové biele nohavice a sako. 

Poriadne pikantný outfit predviedla aj modelka Soňa Štefková, ktorá rovnako ako spomenuté dámy stavila na crop top. Ten jej bol však biely háčkovaný a svojou štruktúrou pôsobil ešte rafinovanejšie. Najdráždivejší top však rozhodne predviedla ešte stále úradujúca Miss Universe SR Vanessa Bottánová. Tá prišla v bielom obtiahnutom tielku, pod ktoré si však nedala podprsenku. A tak kráska ukázala zjavne aj to, čo nechcela - presvitajúce bradavky.

Okrem rafinovaných zvrškov na akcii mnohé dámy zaujali aj sexi minisukňami, vďaka ktorým odhalili svoje štíhle nohy. Jednou z nich bola aj bývalá tanečnica Ivana Surovcová, dnes už Gáborík, ktorá prišla v zmyselných šatách. Rovnako tak nohy odhalila aj moderátorka Fashion Tv Dominika Ngo-Ducová, ktorej šaty ledva zakrývali zadoček. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Katarína ŠtumpfováVeronika HusárováIvana SurovcováIvana GáboríkKatarína Jakeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu