Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Muž moderátorky Vacvalovej šokoval: Na verejnosti pobehoval nahý!

Lenka Vacvalová Zobraziť galériu (8)
Lenka Vacvalová (Zdroj: Instagram L.V.)

BRATISLAVA – Tak toto vás dostane! Moderátorka Lenka Vacvalová (28), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala ako tvár módnej televízie Fashion Tv, má už niekoľko mesiacov po svojom boku sympatického priateľa Jana, o čom sme vás nedávno informovali. Aktuálne spoločne prežívajú nevšedné dobrodružstvo na cestách po Slovensku, kde moderátorkin priateľ doslova šokoval. Na verejnosti sa totiž vyzliekol donaha.

Koncom marca sme vás na topkách informovali, že ryšavá moderátorka Lenka Vacvalová je zamilovaná. Jej novým priateľom je český fotograf na voľnej nohe Jan Poláček, s ktorým ju spojili spoločné koníčky ako skialpovanie, hory a beh. Aktuálne sa kráska dokonca podujala na šialené dobrodružstvo, pri ktorom ju sprevádza aj jej láska.

Lenka sa rozhodla podporiť dobrú vec. Behom z Košíc do Bratislavy chce pomôcť onkologicky chorým deťom. „Môžete si adoptovať moje kilometre, a tak mi pomáhate podporiť zážitkovú terapiu onkologicky chorých detí,“ napísala na sociálnu sieť nedávno moderátorka a pridala fotografiu, na ktorej beží naprieč Slovenskom.

Zastavili sa aj v obci Naháč v okrese Trnava, kde urobili niečo, čo mnohých úplne šokovalo. Lenkin priateľ sa totiž vyzliekol donaha a pri ceduľke s názvom dediny sa takto na Adama odfotil. Holý zadok mu zakrývala iba ceduľa s názvom ich cesty Z Košíc do Bratislavy. Ako vidieť, na svojej bláznivej ceste zažijú naozaj čokoľvek - od absolútnej bežeckej eufórie, cez slzy zúfalstva až po úplne bláznovstvá. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu