Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Klikať iba na vlastné riziko: 75-ročný Felix Slováček len v slipových plavkách!

Felix Slováček Zobraziť galériu (5)
Felix Slováček

KRÉTA - Známy saxofonista Felix Slováček (75) so svojou o 40 rokov mladšou milenkou Luciou Gelemovou (35) neprestávajú šokovať. Najnovšie sa napríklad obaja rozhodli ukázať svoje telá len v úsporných plavkách. Upozornenie: Fotky pozeráte na vlastné riziko!

Český hudobník a milovník žien Felix Slováček si už štyri roky užíva bohémsky život po boku Lucie Gelemovej. So svojou podstatne mladšou milenkou vymetajú jednu akciu za druhou, chodia spolu na dovolenky a všade, kde sa objavia, sa prezentujú ako po uši zamilovaní tínedžeri.

Hrdličky navyše nepatria k žiadnym puritánom, o čom svedčí aj ich najnovšia fotografia, ktorá sa včera objavila na brunetkinom Instagrame. Pochválila sa totiž záberom z prekrásnej Kréty, na ktorom sa obaja bez problémov ukázali len v úspornom ošatení. 

Vzácny je predovšetkým pohľad na 75-ročného Felixa, ktorý sa ochotne nechal zvečniť len v slipových plavkách. Pozoruhodnú snímku, na ktorú ho mimochodom nahovorila jeho priateľka Lucie, navyše Slováček ozvláštnil pózou a do očí bijúcou kultovou českou klasikou na nohách. Nuž, ako sa vraví – starý, ale za to naozaj jarý!

Viac o téme: Felix SlováčekLucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu