Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čerstvo rozvedená exmarkizáčka v obtiahnutom overale: Ona že má 54 rokov?

Eva Černá na 54 rokov rozhodne nevyzerá. Zobraziť galériu (12)
Eva Černá na 54 rokov rozhodne nevyzerá.

BRATISLAVA - Prekvapila v spoločnosti! Manželstvo bývalej markizáckej reportérky, političky a v súčasnosti bankovej ombudsmanky Evy Černej (54) a výtvarníka Rastislava Baláža skončilo minulý rok po spoločných 16 rokoch, keď podali žiadosť o rozvod. Od konca januára tohto roka je z nej už slobodná žena, a tak má viac času aj na svoje kamarátky. A práve s tými si v piatok večer vyšla do spoločnosti, kde sa predviedla v sexi obtiahnutom outfite. Pozrite...

Sexi päťdesiatnička! Známa exmarkizáčka Eva Černá patrí k tým šťastným ženám, ktorým by skutočný vek tipoval naozaj len málokto. Blondínka totiž aj v zrelom veku ohuruje skvelou postavou. Tú predviedla aj v piatok večer v novootvorenej galérii v bratislavskej Rači, kde sa konala módna šou návrhárky Daniely Kralevich.

Akcia prilákala množstvo ľudí, medzi ktorými nechýbalo ani niekoľko známych tvárí. Jednou z nich bola aj nestarnúca Eva Černá. Tá prišla nahodená v obtiahnutom rifľovom overale a mnohým pozvaným tak vyrazila dych. Hoci už prekročila prah 50-ky, vyzerala ako mladica.

Ako vidieť, pani ombudsmanka si aj po rozvode udržiava skvelú formu a mladistvý výzor, ktorý ešte viac umocnili aj jej dlhé blond vlasy. Takto schudnutá a nahodená vyzerala lepšie ako kedykoľvek predtým! Veď posúďte sami. Fotografie nájdte v našej GALÉRII»

Viac o téme: Eva Černá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu