Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Plačkovej komplikácie po nedávnej operácii: Dovolenku si vôbec neužila... FOTO s novými prsiami!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

TUNISKO - Operácia ju poriadne potrápila! Len pred pár dňami Zuzana Plačková (26) podstúpila náročný zákrok, ktorý fanúšikov šokoval. Dala si totiž zmenšiť svoju najväčšiu pýchu. Kým ešte pred pár dňami brunetka disponovala silikónmi vo veľkosti 800 mililitrov, po radikálnom rozhodnutí sa rozhodla vzdať sa presnej štvrtiny. Málokto by si však dovolil povedať, že zmenšenie pŕs je problematickejšia operácia ako ich zväčšovanie. A najznámejšej playmate to výrazne skomplikovalo celú dovolenku.

Zuzana totiž momentálne pôsobí ako porotkyňa v Miss Car at Tunning. Ako súčasť tímu teda musela absolvovať aj sústredenie v Tunise, kde spolu s finalistkami fotila a nakrúcala rôzne materiály na ďalšie propagačné účely. Kým po vypnutí kamier a fotoaparátov sa väčšina zúčastnených odobrala k moru a užívala si slnečné dni v exotike, známa kráska to šťastie nemala.

Zuzana Plačková s finalistkami Miss Carat Tuning 2018.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková s finalistkami Miss Carat Tuning 2018.  (Zdroj: Marco Procházka)

Ohrozený bol dokonca aj jej príchod. Chirurg totiž Plačkovej neodporúčal, aby do zahraničia s novými vnadami vycestovala skôr ako po dvoch týždňoch od operácie. Po dohode s ním však napokon Zuzana na sústredenie prišla, no chytanie bronzu či zábava v mori boli pre ňu tabu.

Zuzana Plačková na dovolenke prvýkrát vyvetrala nové prsia. Kúpanie či opaľovanie si však musela odpustiť.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková na dovolenke prvýkrát vyvetrala nové prsia. Kúpanie či opaľovanie si však musela odpustiť.  (Zdroj: Marco Procházka)

Plačková totiž musí stále nosiť špeciálnu podprsenku, ktorú v žiadnom prípade nesmie vymeniť za plavky či klasickú spodnú bielizeň. Okrem toho si Zuzana musela odpustiť aj čľapkanie sa vo vode či požívanie alkoholických nápojov. Z výletu v exotike tak síce odišla pomerne naprázdno, bez typických letných zážitkov, no ako sme sa dozvedeli, už o niekoľko dní sa spolu s manželom chystá na cestu do Dubaja. A tú si snáď konečne užije tak, ako sa patrí.

Lístky na najväčší hudobno-motoristický festival CAR AT TUNING PARTY si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk»

Viac o téme: Zuzana PlačkováMiss Carat Tuning
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu