Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Peštová prekvapila tehotenskou fotkou: Pozrite na to bruško!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Životná partnerka speváka Paľa Haberu (56) – modelka Daniela Peštová (47) sa presne na Deň matiek na svojom profile na Instagrame pochválila naozaj vzácnou fotografiou. Prostredníctvom zverejneného záberu si totiž zaspomínala na časy, kedy bola po prvý raz v sladkom očakávaní. Pozrite, aká krásna tehuľka z nej vtedy bola!

Topmodelka Daniela Peštová je trojnásobnou mamou. S bývalým manželom, Talianom Tommasom Butim má syna Yannicka a svojmu dlhoročnému partnerovi Paľovi Haberovi porodila dve deti - dcéru Ellu a syna Paula Henryho.

Na najkrajšie obdobie svojho života si blondínka zaspomínala práve pri príležitosti nedávneho sviatku Dňa matiek, kedy na svojom instagramovom účte zverejnila fotografiu s tehotenským bruškom. Ide o Danielin archívny záber spred 21 rokov, kedy bola po prvý raz v sladkom očakávaní.

„Materstvo je to najkrajšie, čo ma v živote stretlo. Všetky tie očakávania, aké to bude, realita mnohonásobne predčila. Nie, nie je to vždy úplne ružové a sú dni, kedy si neviem dať rady a som s nervami na konci, ale aj tak by som nemenila,“ napísala  vyznanie pre svoje najväčšie poklady Peštová.

 

Daniela Peštová si na Deň matiek zaspomínala, aké bolo nosiť pod srdcom svoje prvé bábätko. Teraz je už matkou troch detí.
Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová si na Deň matiek zaspomínala, aké bolo nosiť pod srdcom svoje prvé bábätko. Teraz je už matkou troch detí.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu