Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce slová Gregorovej: Pre TOTO sa vrátila ku škandalóznemu Koptíkovi!

Hana Gregorová šokovala svojím vyjadrením. Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová šokovala svojím vyjadrením.

PRAHA - Tak tomu sa povie návrat roka! Po minuloročnom mediálnom hurikáne, ktorý si pre Hanu Gregorovú (65) prichystal jej ohrdnutý milenec Ondřej Koptík (34), by zrejme nikto nečakal , že ho ešte niekedy zoberie na milosť. Nuž, stalo sa. Dohady, že títo dvaja opäť tvoria pár potvrdila samotná herečka. Z jej vyjadrenia sa budete chytať za hlavu!

Hoci sa o „znovuzrodení“ vzťahu medzi Hanou Gregorovou a  Ondřejom Koptíkom špekulovalo už dlhšie, každý pevne dúfal, že ide skrátka len o mediálnu kačicu. Tvrdenie „bez vetra sa ani lístok nepohne“ sa však v tomto prípade uplatnilo priam dvojnásobne. Za všetko totiž hovoria najnovšie foto dôkazy a herečkine medializované vyjadrenia.


Po medzinárodnej blamáži prišiel obrovský šok: Gregorová sa vrátila ku škandalóznemu Koptíkovi?!


Bizarnú dvojicu zachytili paparazzi fotografi po premiére Haninej divadelnej hry v kultúrnom dome v Mladej Boleslavi, no a zároveň ich nachytali aj v momente, keď sa ruka v ruke vytratili do herečkinho bytu v Prahe.  „Nebol pozvaný, ale tušila som, že sa objaví. Videli ste tie kvety. Je mi to.... skrátka si myslím, že odpúšťať je ľudské. A keď nejde o život, ako hovoril Radek, ide o.... veď vieme o čo. V podstate to bolo milé,“ prekvapila svojím nepochopiteľným tvrdením vdova po legendárnom Brzobohatom.

„Nevideli sme sa od septembra. Občas sme si zavolali a ja som hovorila, ​že jedinou podmienkou je liečba. A trvám na tom. Vtedy to pokazil, ale nebola to jeho chyba,” šokujúco dodala pre český Topstar brunetka, ktorá na zverejnené oplzlosti, porozchodové peklo a drsnú mediálnu vojnu z Koptíkovej strany už zrejme zabudla. „Neviem, žeby láska? Neviem, ale je to určite príjemné. Je to fajn a ja si myslím, že vzťah je páve o tolerancii a ja som bola tolerantná,“ uzavrela vyjadrenia o dôvodoch návratu k mladému zajačikovi nepoučiteľná Gregorová.

Nepochopiteľné. Herečka Hana Gregorová svojmu o tri dekády mladšiemu milencovi všetko odpustila.
Zobraziť galériu (5)
Nepochopiteľné. Herečka Hana Gregorová svojmu o tri dekády mladšiemu milencovi všetko odpustila.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu