Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TRAPAS na obrazovkách Jojky: V relácii známy hosť a... Ups, nikto netušil jeho meno!

Tv Joj Zobraziť galériu (7)
Tv Joj (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúha, tentokrát im to nevyšlo! Nestáva sa často, že by ľudia nevedeli prísť na meno tváre, ktorá sa pravidelne objavuje na televíznych obrazovkách. No teraz sa to podarilo rovno kolegom, ktorí si tak pred kamerami pripísali na svoj účet nepríjemný trapas. Do relácie totiž prišiel známy hosť... A nikto ani len netušil jeho meno!

Mená tvárí známych z televíznych obrazoviek sú väčšinou všeobecne dobre známe. No prísť na meno niekoho, hoci aj toho najslávnejšieho, keď máte prekryté oči a k dispozícii len určitý počet otázok, je už ťažšie. Svoje by o tom vedeli rozprávať aj hádači z obľúbenej jojkárskej relácie Inkognito. Napriek tomu sa nestáva často, že by na identitu tajného hosťa neprišli...

O to väčším trapasom napokon je, keď k tomu predsa len dôjde. A stalo sa tak aj v dnešnej časti jojkárskej šou. Ako hosť si pred známu štvoricu sadol politológ a glosátor z relácie Sedem Marián Leško. A ten dal chalanom teda poriadne zabrať. Veď hádači nedokázali prísť ani len na oblasť, v ktorej pracuje. „To je úplne neznámy človek,“ zahlásil Kramár po poslednej otázke. 

Podobné chvíle v šou nastali aj minulý mesiac. Vtedy síce identitu tajného hosťa uhádli, no kameňom úrazu sa stalo jeho krstné meno. Herca Nahálku označili za Mateja a hodnú chvíľu im trvalo, kým zistili, že jeho skutočné meno je Martin. A pred dvomi rokmi nastala na chlp rovnaká situácia pri herečke Lujze Garajovej Schramekovej, ktorá sa stala historicky prvým tajným hosťom, ktorého identita nebola odhalená. 

Švorica hádačov mala obrovský problém prísť na to, že herec Nahálka sa nevolá Matej, ale Martin.
Zobraziť galériu (7)
Švorica hádačov mala obrovský problém prísť na to, že herec Nahálka sa nevolá Matej, ale Martin.  (Zdroj: TV JOJ)

Herečka Lujza Garajová Schrameková bola historicky prvou známou tvárou, ktorú hádači neuhádli.
Zobraziť galériu (7)
Herečka Lujza Garajová Schrameková bola historicky prvou známou tvárou, ktorú hádači neuhádli.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Inkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu