Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Totálne ju ponížil: Kramár pred kamerami odporne urazil Adelu Vinczeovú!

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (6)
Adela Vinczeová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto naozaj nemusel! Adela Vinczeová (37) je najúspešnejšou česko-slovenskou moderátorkou, ktorá verejnosť neočarila len svojím darom reči či inteligenciou, ale ju aj jednoznačne možno označiť za skutočne krásnu ženu. Jedinou "chybičkou" krásy, ktorá sa často stáva terčom rôznych posmeškov, je jej charakteristický nos. A práve ten sa stal kameňom úrazu v najnovšej časti markizáckej Chart Show. Uštipačné poznámky na Adelinu špecifickú črtu tváre si pred kamerami nedokázal najnovšie odpustiť ani Maroš Kramár (59).

Včerajšia epizóda sa totiž niesla v znamení hitov z českých a slovenských filmov. Na pretras tak prišla aj snímka Traja veteráni. Najznámejšou postavou v príbehu je princezná Bosana, ktorej po zjedení začarovaného ovocia narastie tak dlhý nos, že prekročí hranice celého kráľovstva. Akonáhle Adela začala o rozprávke hovoriť, Maroš Kramár si neodpustil poriadne štipľavý komentár.

„O tebe, to je rozprávka, o tebe,“ povedal Adele. „Áno, to je jediná žena, ktorá má dlhší nos ako ja, preto mám tú rozprávku rada,“ nedala sa moderátorka vyviesť z rovnováhy. Hercovi však stále nestačilo. „Som počul, že ideš točiť druhý diel teraz,“ chrstol drzo Vinczeovej, ktorá sa v tom momente zatvárila všelijako, len nie veľmi pobavene.

Maroš Kramár si v Chart show rypol do veľkosti Adelinho nosu.
Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár si v Chart show rypol do veľkosti Adelinho nosu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Adela Vinczeová sprvu nevyzerala, že by sa na Kramárovom pokuse o vtip zabávala.
Zobraziť galériu (6)
Adela Vinczeová sprvu nevyzerala, že by sa na Kramárovom pokuse o vtip zabávala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Maroš potom zaradil spiatočku. „Vieš, že ťa mám rád aj s tým nosom. Neurážaš sa, dúfam...“ ospravedlnil sa blondínke, ktorá však napokon celú situáciu zobrala s nadhľadom. „Ja som sa absolútne neurazila. Veď to je úplne v poriadku,“ povedala a zahrala sklesnutý pohľad. Nuž, nech je to akokoľvek, herec by si takéto nemiestne poznámky na adresu ženského vzhľadu mohol na verejnosti naozaj nechať pre seba...

Viac o téme: Maroš KramárChart showAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu