Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto Majtánovú (44) z obrazoviek nepoznáte: Pozrite, čo odhalila!

Karin Majtánová Zobraziť galériu (5)
Karin Majtánová

BRATISLAVA - Historicky prvá slovenská Miss a moderátorka Karin Majtánová (44) si aj po rokoch rada zaspomína na svoje modelkovské časy. Do úlohy manekýnky sa vžila napríklad aj v stredu večer, keď sa pred všetkými milovníkmi módy predviedla v nádhernom ľudovom kroji. Aha, čo všetko krásna brunetka odhalila!

V stredu večer sa v našom hlavnom meste uzatvoril tretí deň v rámci Bratislavských módnych dní. Svoje najnovšie kolekcie pre sezónu jar/leto predstavili etablovaní slovenskí aj zahraniční návrhári, ktorých modeli odprezentovali aj viaceré známe tváre zo šoubiznisu.

Obrovskú pozornosť si vyslúžila predovšetkým moderátorka a bývalá Miss Slovensko 1993 Karin Majtánová, ktorá sa na móle predviedla v zaujímavom ľudovom kroji. Hoci ten pozostával z dlhej sukne, brunetka pri záverečnom vykrúcaní poodhalila aj to, čo na televíznych obrazovkách nezvykne príliš ukazovať.  

Majtánová totiž okrem žiarivého úsmevu pred všetkými predviedla aj pekné dlhé nohy, ktoré sú aj v jej 44 rokoch stále hodné obdivu. I keď už nedisponuje „modelkovskou“ postavou, Karin je dôkazom toho, že aj plnoštíhla figúra je naozaj krásna, ak ju vie žena správne podčiarknuť.

Moderátorka Karin Majtánová poodhalila svoje krásne dlhé nohy.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Karin Majtánová poodhalila svoje krásne dlhé nohy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Karin Majtánová má aj vo svojich 44 rokoch stále čo ukázať.
Zobraziť galériu (5)
Karin Majtánová má aj vo svojich 44 rokoch stále čo ukázať.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Karin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu