Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zuzana Vačková sa za svoju prirodzenosť nehanbí: V 49 rokoch sa ukázala úplne BEZ!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Na toto by mnohé nenazbierali odvahu! Slovenská herečka Zuzana Vačková (49) sa za svoju prirodzenosť vôbec nehanbí. Práve naopak. Fotografiu, na ktorej pózuje úplne bez zdieľala dokonca aj verejne na svojom instagramovom profile. No a výsledok? Priam obdivuhodný!

Zuzana Vačková patrí k najatraktívnejším herečkám na Slovensku. Hoci vo februári oslávila 49 rokov, svojím výzorom a charizmou hravo zatieni aj o polovicu mladšie ženy. Stalo sa tak aj včera, keď na svojom intstagramovom účte zverejnila fotografiu, na ktorej sa nehanbila ukázať sa tak, ako ju Pán Boh stvoril.

Herečka Zuzana Vačková má aj tesne pred 50-tkou priam obdivuhodný výzor.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Zuzana Vačková má aj tesne pred 50-tkou priam obdivuhodný výzor.  (Zdroj: Instagram)

K odvážnej fotografii zároveň pripojila aj veľavravný popis, za ktorý si vyslúžila mnohé pochvalné komentáre od svojich fanúšikov. „Mám 49 rokov a nemám postavu modelky. Mám vrásky, no zároveň aj radosť a energiu,“ napísala k príspevku Vačková, ktorá týmto chcela motivovať všetkých svojich priaznivcov k aktívnejšiemu životnému štýlu.

Mnohí z jej sledovateľov ocenili aj jej vzhľad, ktorý je v jej prípade aj bez zbytočných nánosov mejkapu či pridaných filtrov stále rovnako obdivuhodný. Nuž, vyzerať tesne pred päťdesiatkou tak ako ona, tak to by si mohla každá žena gratulovať!

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu