Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bývalá hviezda SuperStar Miro Šmajda: Je konečne vo vzťahu... Takto vyzerá jeho nová frajerka!

Exsuperstarista Miro Šmajda ukázal svoju novú frajerku. Zobraziť galériu (5)
Exsuperstarista Miro Šmajda ukázal svoju novú frajerku. (Zdroj: Instagram M.S.)

PRAHA - Exsuperstarista Miro Šmajda (29) sa pred rokmi usadil v Prahe, kde svoj život zmenil doslova od základov. Hoci bol dlho sám a po svojom boku nemal žiadnu partnerku, najnovšie sa spevák pochválil s tým, že je konečne vo vzťahu. A toto je jeho vyvolená!

Na ošiaľ okolo Mira Šmajdu sa nedá zabudnúť doteraz. Keď dlhovlasý spevák vybehol na pódium hudobnej šou Česko Slovenská SuperStar, nebolo jediného diváka, ktorého by si okamžite nezískal. Odvtedy už ale ubehlo veľa rokov a z niekdajšieho idola žien je dnes celkom iný človek – radikálne zmenil imidž, má novú kapelu, usadil sa v Prahe a najnovšie sa konečne môže pochváliť aj novou frajerkou.

Vyrysovaný rocker sa so svojou vyvolenou dokonca pochválil aj na nedávnej akcii v susednom Česku. „Cestovali sme spolu 6 týždňov po Ázii a Katka je nielenže skvelý parťák, ale tiež rovnaký blázon ako ja," povedal pre Blesk.cz Šmajda. „Ako hovorí, sme vo fáze randenia a ja to rešpektujem,“ prezradil ďalej s tým, že s pôvabnou plavovláskou aj spolupracuje.

Mirovi to s Katkou nesmierne pristane, vyzerá naozaj spokojne a musíme uznať, že spolu tvoria mimoriadne sympatický pár. Držíme palce, aby im ich spoločné šťastie vydržalo čo najdlhšie!

Spevák Miro Šmajda tvorí s partnerkou Katkou mimoriadne sympatický pár.
Zobraziť galériu (5)
Spevák Miro Šmajda tvorí s partnerkou Katkou mimoriadne sympatický pár.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Miro Šmajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu