Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikošky z Bratislavských módnych dní: Mokrá Hatalová v negližé aj dve ružové POHROMY!

Natália Hatalová, Jana Hubinská, Rebecca Justh Zobraziť galériu (47)
Natália Hatalová, Jana Hubinská, Rebecca Justh (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v bratislavskom Vlčom hrdle konalo druhé kolo prehliadok v rámci Bratislavských módnych dní. Mnohé známe tváre si pri tejto príležitosti vyrazili do spoločnosti, aby sa nechali inšpirovať módnymi trendmi pre jarnú sezónu. A mnohé na seba strhli všetku pozornosť. Herečka a speváčka Natália Hatalová (28) dorazila v červených šatách s čipkou, ktoré pripomínali sexi negližé. Outfit navyše doplnila ulízaným mokrým účesom. No dych mnohým vyrazili najmä dve známe dámy v ružovom... Preboha, veď pozrite na ne!

Aj utorkový večer sa niesol v znamení módy. V bratislavskom Vlčom hrdle sa totiž konalo druhé kolo prehliadok v rámci Bratislavských módnych dní. To si už tradične nenechalo ujsť veľké množstvo známych tvárí. A niektoré svojím vzhľadom ohúrili, iné skôr naopak. 


Hriešna nevesta Chomisteková: Takéto MINI svadobné „šaty“ nemala ešte žiadna!


K výrazným tváram večera rozhodne patrila herečka a speváčka Natália Hatalová. Tá do spoločnosti dorazila v červených šatách s čiernymi čipkovými aplikáciami, ktoré pôsobili ako sexi negližé. Navyše svoj look doplnila ulízanou vizážou - vlasy mala upravené do takzvaného mokrého looku.

Herečka a speváčka Natália Hatalová
Zobraziť galériu (47)
Herečka a speváčka Natália Hatalová  (Zdroj: Vlado Anjel)

Pohľady prítomných pútala aj herečka Jana Hubinská, ktorá na módnu šou zvolila ružové metalické šaty, ktoré hádzali modro-fialové odlesky. Látka tohto módneho kúsku však dosť pripomínala ozdobnú štólu na vianočný stôl. Výrazne ružový model navyše doplnila lesklou kabelkou v rovnakej farbe. 

Herečka Jana Hubinská
Zobraziť galériu (47)
Herečka Jana Hubinská  (Zdroj: Vlado Anjel)

No doslova päsťou na oko bola kreácia módnej návrhárky a motivátorky Rebeccy Justh. Tá totiž na Bratislavské módne dni dorazila vo zvláštnom farebnom overale doplnenom ružovými lodičkami a sukňou z výrazne ružového tylu. No skrátka, tmavovláska vyzerala ako presladená cukrová vata. Veď pozrite sami!

Módna návrhárka a motivátorka Rebecca Deák Justh s manželkou herca Petra Batthyányho, Dagmar.
Zobraziť galériu (47)
Módna návrhárka a motivátorka Rebecca Deák Justh s manželkou herca Petra Batthyányho, Dagmar.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Natália HatalováBratislavské módne dniJana Hubinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu