Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kritický zdravotný stav českej hereckej hviezdy (39): Leží na neurochirurgii s vážnym ochorením mozgu!

Česká herečka Helena Dvořáková Zobraziť galériu (5)
Česká herečka Helena Dvořáková (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Česká herecká hviezda Helena Dvořáková (39) leží aktuálne na neurochirurgickom oddelení s vážnym ochorením mozgu. Známa blondínka pre kritický zdravotný stav dokonca zrušila všetky dôležité akcie či divadelné predstavenia.

Česká herečka Helena Dvořáková, ktorá sa zviditeľnila najmä ako psychologička v obľúbenom seriáli Kriminálka Anděl, mala problémy so zdravotným stavom už v minulosti. Najprv sa objavili ťažkosti s chrbticou, neskôr sa prejavila porucha imunity a prekonala dokonca aj celkový kolaps. No a aby toho nebolo malo, v týchto dňoch sa musí popasovať s vážnym ochorením mozgu.

„Pre chorobu rušíme predstavenia, Helena Dvořáková je dlhodobo chorá. A je to s ňou naozaj vážne,“ prezradil Blesku informátor z divadla, v ktorom blondínka vystupuje. „Pani Dvořáková ležala na Jednotke intenzívnej starostlivosti a v piatok ju premiestnili na oddelenie neurochirurgie,“ spresnil ďalej zdroj z Nemocnice České Budějovice.

Svoje zdravotné komplikácie však herečka odmieta akokoľvek komentovať. „Nehnevajte sa, nechcem o tom hovoriť,“ vyjadrila sa rázne. Českej seriálovej hviezde prajeme skoré uzdravenie a čo najrýchlejší návrat na „pľac“!

Česká herečka Helena Dvořáková leží aktuálne na neurochirurgickom oddelení s vážnym ochorením mozgu.
Zobraziť galériu (5)
Česká herečka Helena Dvořáková leží aktuálne na neurochirurgickom oddelení s vážnym ochorením mozgu.  (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Helena Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu