Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známy moderátor Forgáč: Ukázal manželku... Pozrite na ňu!

Marcel Forgáč Zobraziť galériu (7)
Marcel Forgáč (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Pochválil sa kompletnou rodinou! Známy moderátor Marcel Forgáč (46) je divákom dobre známy nielen z Fun rádia, ale aj z televízie. Moderuje zábavnú reláciu Nikto nie je dokonalý, figuruje ako zabávač v Inkognite a moderuje aj súťaž Veľký balík. V spoločnosti ho však stretnete iba zriedkakedy. Nehovoriac o jeho manželke a deťoch, ktoré pozná len málokto. Nedávno ich však zobral do spoločnosti. Pozrite, toto sú oni!

Marcel Forgáč patrí momentálne k tým najvychytenejším moderátorom u nás. Okrem spomínaných relácií ho diváci mohli spolu s Juniorom vidieť moderovať aj úspešnú šou Česko Slovensko má Talent. Napriek tomu, že jeho hlas a tvár pozná snáď každý, jeho rodinu už iba málokto. Do spoločnosti s nimi totiž často nechodí, a tak verejnosť nemá možnosť ich vidieť.

Nedávno však Forgáč urobil výnimku a svoju manželku Adrianu a dvoch synov zobral na akciu. Na prvý pohľad bolo vidieť, že manželia si veľmi rozumejú. Niet sa čo čudovať, spolu sú vraj už naozaj veľmi dlho. „My sme mali 20 rokov, keď sme sa spoznali, takže my sme už veľmi dlho spolu,“ priznala pre jojkársky TopStar pani Forgáčová. Tá spolu so známym manželom vychováva dvoch synov, 15-ročného Mareka  a 9-ročného Adama. Chlapci na prvý pohľad pôsobili ako z tínedžerského žurnálu - mali dokonalé účesy i outfity.

Pani Forgáčová na prvý pohľad pôsobila ako sympatická, distingvovaná dáma, ktorá prišla nahodená v jarných šatách s krátkymi kučeravými vlasmi a okuliarmi. Fotografie rodinky si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Marcel Forgáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu