Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nová markizácka hviezda PRED a PO: To naozaj takto vyzerala?!

Markíza začala vysielať novú šou. Zobraziť galériu (6)
Markíza začala vysielať novú šou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ale že aká kočka?! Na markizáckych obrazovkách včera odštartovala nová šou Najväčší víťaz. Súťažiaci s kilami navyše sa v nej najbližšie mesiace budú snažiť zmeniť svoj život a zatočiť s nadváhou pod taktovkou trénerov Sone Sedláčkovej a Janyho Landla. Pozrite, ako sa zmenila atraktívna fitnesska, ktorá dnes bez problémov popletie hlavu nejednému mužovi!

Hoci dnes pomáha iným na ceste za lepším životom, ona sama bola kedysi "bežnou" ženou. Soňa, ktorá je trénerkou červeného týmu, zverejnila fotografie z čias, kedy sa jej ešte o účinkovaní v televízii ani len nesnívalo a napriek tomu, že sa športu aktívne venovala, zapadala do davu. Dnes je ale všetko inak! 

Soňa Sedláčková je trénerkou červeného tímu v markizíckej šou Najväčší víťaz.
Zobraziť galériu (6)
Soňa Sedláčková je trénerkou červeného tímu v markizíckej šou Najväčší víťaz.  (Zdroj: TV Markíza, Archív S.S.)

Od malička som mala veľký talent na športy. Začalo to gymnastikou, pokračovalo latinsko-americkými tancami,“ hovorí Soňa, venujúca sa športu na profesionálnej úrovni už od detstva.Svoje hranice som skúmala viac ako 9 rokov prostredníctvom tae-ba. Dnes mám za sebou už 23 rokov praxe vo fitness branži,“ prezradila prísna trénerka, ktorá mala i napriek tomu v minulosti zopár kilečiek navyše.

Takto Soňa Sedláčková vyzerala kedysi.
Zobraziť galériu (6)
Takto Soňa Sedláčková vyzerala kedysi.  (Zdroj: TV Markíza, Archív S.S.)

Dnes už sa Sedláčková okrem vyrysovaného bruška môže pochváliť aj celkovo dokonalým telom, po ktorom túži nejedna z nás a za zmienku určite stojí i atraktívna usmievavá tvár. Uvidíme teda, či sa fitnesske k podobnému výsledku podarí časom priviesť aj svojich zverencov.  

Viac o téme: Najväčší víťazSoňa Sedláčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu