Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutná Knechtová v markizáckej SuperStar: Fuj, toto si si mohla odpustiť!

Katarína Knechtová Zobraziť galériu (4)
Katarína Knechtová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Popustila uzdu svojim emóciám! Hoci je Katka Knechtová (36) v Superstar nováčikom, pri hodnotení výkonov nájdených spevákov si dokáže pustiť ústa na špacír a na rovinu povedať to, čo si o ich hudobnom prejave myslí. V poslednej časti ju falošná kakofónia vyhecovala natoľko, že nad jej komentárom sa pozastavil i obávaný kat Paľo Habera (55).

Skúsiť šťastie na kasting prišli Lenka a Jakub, ktorí spolu spievajú v punkovej kapele. Pred porotou však zvolili menej drsný žáner a rozhodli sa vystúpiť s emotívnou piesňou Impossible, ktorú podali ako duet. Už po prvých sekundách však porota doslova vyvalila oči a  nechápala, či to dvojica myslí naozaj vážne.

Lenka a Jakub dostali porotcov do kolien.
Zobraziť galériu (4)
Lenka a Jakub dostali porotcov do kolien.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

To však ešte nikto z nich nevedel, že to najhoršie príde počas spoločného refrénu, ktorý porotcom začal doslova píliť uši. Vtedy sa už štvorica nedokázala udržať a zaznel hromadný výbuch smiechu. „Ja fakt, keď mám nejakú hlístu v riti, tak teraz definitívne vyšla von,“ ohodnotila výkon spevákov Katka Knechtová, ktorá si nedokázala dať servítku pred ústa.

„Noo, tak takéto hodnotenie sme tu ešte nemali,“ pozastavil sa nad drsnými slovami jej kolega Paľo Habera, ktorý však s pomerne expresívnym hodnotením v podstate súhlasil. „Najfalošnejšie číslo v histórii Superstar v Česko-Slovensku,“ povedal na záver, a tak si dvojica vyslúžila skupinové „nie“.

Viac o téme: SuperstarKatarína KnechtováPavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu