Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

OTO 2018: Gregorová v priamom prenose úplne bez hanby, odfajčila Sajfu a priznala záľubu v mladých chlapoch!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (18)
Hana Gregorová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Večer plný nečakaných prekvapení! Tak možno jednoznačne označiť odovzdávanie cien ankety OTO 2018, kde sa objavilo obrovské množstvo známych tvárí. Hoci bol priamy prenos na obrazovkách RTVS plný šokujúcich a vtipných momentov, o jeden z tých najvýraznejších sa bezpochyby postarala Hana Gregorová (65).

Herečka totiž za posledné mesiace prekonala skutočne náročné obdobie. Po tom, ako sa rozišla so škandalóznym Ondřejom Koptíkom, jej mladý ex-partner, prezývaný aj porno básnik, začal otvorene zverejňovať pikantné tajomstvá týkajúce sa ich intímneho vzťahu.

Gregorovej zajačikovi sa neštítilo opisovať podrobnosti zo spoločného súkromia, ktoré boli často extrémne cez čiaru. Hoci sa vtedy Hana odmlčala a na jeho výroky odmietla reagovať, jej ohrdnutej bývalej polovičke to absolútne neprekážalo. Ba čo viac, vo svojom vyčíňaní pokračoval ešte aktívnejšie a zarytejšie.

Pred mesiacom sa však brunetka vzchopila a so vztýčenou hlavou sa ukázala v spoločnosti. Objavila sa na Česko-Slovenskom plese, kde so sebou priniesla vskutku nečakaný doprovod. Išlo o ďalšieho mladého muža. Napokon sa však ukázalo, že sympatický mladík je partnerom známeho českého herca. A momentálne to vyzerá to tak, že hra na skrývačku tmavovlásku prestala baviť už definitívne.

Včera sa totiž podujala odovzdať ocenenie na galavečere OTO za najlepšieho herca za rok 2017. Už len to, že Gregorová sa odvážila na to, aby sa po posledných mesiacoch ukázala v priamom prenose, bolo obrovským prekvapením. To však nikto nevedel, čo príde v nasledujúcich momentoch živého vysielania. 

Keď sa jej moderátor večera Matej Sajfa Cifra spýtal, ako sa má, herečka vyšla s farbou von. A úplne bez hanby. „Mne sa darí výborneViete, je to trochu ťažké, ale ja unesiem veľa," povedala otvorene hneď na úvod a spomenula udalosti, ktoré sa jej udiali za posledných šesť mesiacov. „Preto som bola vybraná, aby som odovzdávala cenu v tejto kategórii, pretože ako viete, zajačikovia sú môj koníček,“ šokovala v priamom prenose svojím nadhľadom.

Hoci Hanina úprimnosť vzbudzovala dojem, že je otvorená vtipkovaniu, keď sa jej Sajfa spýtal, či je aj on v jej kategórii vhodných mužov, okamžite ho zmietla zo stola. „Nechcem vás uraziť, ale nikdy ste neboli," odbila ho suverénne. Moderátor sa však len tak ľahko nenechal a zaujímal sa, či je to otázka výzoru alebo financií. 

„Ste málo škandalózny na to, aby som bola pol roka v bulvári,“ odpovedala mu okamžite herečka, ktorej Sajfa na oplátku hodil kompliment, že po tom všetkom, čím prešla, vyzerá naozaj výborne. „To má byť návrh?" zaujímala sa okamžite Gregorová, ktorej zjavne nerobí najmenší problém uťahovať si zo samej seba. „To sa mi páči, vy ste ostrá žena," zakontroval jej úprimne moderátor, ktorý ju následne vyzval, aby odovzdala cenu víťazovi ankety v kategórii herec roka. 

Zoznam víťazov  ankety OTO za rok 2017

Hudobná skupina: IMT Smile

Osobnosť televíznej publicistiky: Kristína Kövešová

Moderátor/ka spravodajstva: Ľubomír Bajaník

Redaktor/ka spravodajstva: Jozef Kubáni

Speváčka roka: Mária Čírová

Spevák roka: Ondrej Kandráč

Program roka: Extrémne premeny

Moderátor/ka športu: Marcel Merčiak

Komentátor/ka športu: Marcel Merčiak

Moderátor/ka televíznych programov: Adela Vincezová

Herec roka: Michal Hudák

Herečka roka: Lujza Garajová Schrameková

Seriál roka: Naši

Zábavný program roka: Zem spieva

Sieň slávy: Milan Kňažko

ABSOLÚTNY OTO: Adela Vinczeová

Viac o téme: Hana GregorováOndřej KoptíkOTO 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu