Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy slovenský moderátor pred 22 rokmi: Z jeho výzoru odpadnete!

Slavo Jurko Zobraziť galériu (5)
Slavo Jurko (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Takto ste ho ešte nevideli! Slavo Jurko (39) je známy slovenský moderátor a športový komentátor. Medzi jeho charakteristické črty patrí predovšetkým uhrančivý pohľad, nezameniteľný úsmev a krátke vlasy. Ako mladé „ucho“ však vyzeral celkom inak.

Slavo Jurko začínal svoju kariéru ešte ako rozhlasový moderátor vo Fun Rádiu, v ktorom pôsobil 8 rokov. Ďalších 10 rokov sa venoval športovým prenosom na stanici Nova Sport, neskôr sa pustil do komentovania atraktívnej futbalovej Ligy Majstrov na stanici Digi Sport, či rôznych ďalších športových podujatí.

Za celé pôsobenie v mediálnom prostredí si ho všetci pamätáme ako sympatického muža s krátkymi vlasmi a charizmatickým úsmevom. Nie vždy to však bolo tak. Slavo totiž za svojich mladých čias ohuroval celkom iným imidžom.

O tom, že zub času sa podpísal aj pod výzor známeho športiaka, svedčí jeho retro fotografia z roku 1996, ktorú vytiahla markizácka réžia v tohto týždňovej Chart Show. Jurko má na nej dlhé hnedé háro, hladkú pleť bez strniska a za pozornosť stojí aj jeho výraz nevinného „zajačika“. Nuž, pozrite, aký to bol kedysi štramák!

Moderátor Slavo Jurko sa kedysi pýšil dlhým, hustým három.
Zobraziť galériu (5)
Moderátor Slavo Jurko sa kedysi pýšil dlhým, hustým három.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Slavo Jurko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu