Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adelina náhradníčka je známa: Táto modelka dostala jej džob!

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (5)
Adela Vinczeová

BRATISLAVA - Parádny skok v kariére! Markíza už čoskoro prinesie ďalšiu sériu šou SuperStar. A ako sme už informovali, Adela Vinczeová (37) sa k moderovaniu speváckej súťaže vrátiť nemieni. Namiesto nej stavili v Záhorskej Bystrici na tvár známu z prehliadkových mól a Fashion TV.

Naše prognózy sa naplnili! V novembri sa na podujatí Fashion Sparkling Charity Night predviedla ako moderátorka tohto galavečera Jasmína Alagič. Kráska ukázala pohotovosť a rečovú zdatnosť, ale aj vtip, inteligenciu a podrezaný jazýček. Ako sme vtedy skonštatovali, pokojne by sa mohla stať novou Adelou Banášovou. 

Jasmína Alagič a Juraj Bača
Zobraziť galériu (5)
Jasmína Alagič a Juraj Bača  (Zdroj: fashion tv)

A tak sa nakoniec aj stalo... Televízia Markíza totiž finalistku Miss Slovensko 2009 a tvár Fashion TV angažovala do šou SuperStar, ktorú mala kedysi pod palcom práve Adela. „Jasmína je novou tvárou pre Televíziu Markíza a my sa veľmi tešíme z tejto spolupráce. Naše rady rozšíri mladá talentovaná dáma, ktorej budeme pri SuperStar držať palce,“ prezradil Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu TV Markíza.

My sme sa na túto možnosť pýtali modelky už pred pár dňami, v tom čase nám však odpovedala len záhadným úsmevom s poznámkou, že všetko sa uvidí v správnom čase. Meno jej partnera zatiaľ známe nie je. Pravdepodobne pôjde o skúseného Čecha, možno ním bude opäť Leoš Mareš. 

Adelina náhradníčka je známa:
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Jasmína AlagičAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu