Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Flašíkov boj s rakovinu: Takto je na tom po 8 rokoch!

Fedor Flašík Zobraziť galériu (5)
Fedor Flašík (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

BRATISLAVA – Keď lekári diagnostikovali podnikateľovi Fedorovi Flašíkovi (60) pred 8 rokmi rakovinu lymfatických uzlín v ranom štádiu, ostal zaskočený, no bol odhodlaný s touto zákernou chorobou bojovať. Podstúpil náročnú liečbu – chemoterapiu a množstvo vyšetrení. Nedávno oslávil boháč okrúhle jubileum 60 rokov, a preto sme okrem iného zisťovali, ako sa mu aktuálne darí.

Keď sa boháč Fedor Flašík v auguste 2010 dozvedel, že trpí zákernou chorobou, bola to pre neho doslova studená sprcha. Lekári mu vtedy diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín v ranom štádiu. Čakala ho náročná liečba a množstvo vyšetrení. On sa však neuzavrel pred svetom. Práve naopak. O diagnóze otvorene hovoril a s chorobou bojoval. 

Pred pár dňami oslávil podnikateľ aj krásne okrúhle jubileum 60 rokov, preto nás zaujímalo, ako sa cíti po zdravotnej stránke a či pliagu menom rakovina už definitívne porazil, alebo s ňou stále bojuje.Tento rok to bude totiž už 8 rokov, čo sa túto desivú správu dozvedel. 

„Momentálne sa cítim dobre, som v poriadku. Pravidelne absolvujem vyšetrenia, stále som pod dohľadom lekárov. Aj teraz v januári ma čakajú vyšetrenia,“ priznal topkám nedávno Flašík, ktorý sa stále udržuje v kondícii najmä vďaka obľúbenému golfu a svojej vnučke Chloe, s ktorou trávi voľné chvíle. 

Viac o téme: RakovinaFedor Flašík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu