Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Flašíkova tajná oslava 60-tky: Takto to na nej vyzeralo!

Fedor Flašík oslávil 60 rokov. Zobraziť galériu (5)
Fedor Flašík oslávil 60 rokov.

BRATISLAVA - Známy podnikateľ Fedor Flašík oslávil počas uplynulého víkendu okrúhle jubileum 60 rokov. Pri tejto príležitosti sa zišli jeho najbližší, aby mu pogratulovali. Topkám známy Slovák prezradil, ako to na jeho oslave vyzeralo i to, či mu zablahoželala jeho exmanželka Monika Beňová (49.)

Narodeninové oslavy známych osobností sú vždy niečím špeciálnym. A inak to nie je ani u nás na Slovensku. V nedeľu mal okrúhle narodeniny 60 rokov aj známy podnikateľ Fedor Flašík, ktorému v apríli minulého roka stroskotalo desaťročné manželstvo s političkou Monikou Beňovou.


Flašíková je slobodná: Monika a Fedor sa včera rozviedli!


Napriek rozvodu sa však občas exmanželia stretnú či si napíšu. Naposledy sme ich videli spolu v novembri na veľkolepej narodeninovej oslave 50-tky krajského šéfa Smeru a podpredsedu parlamentu Martina Glváča, kde sa skvelo zabavili spolu s ďalšími 150 hosťami.

Keďže takéto veľké párty nie sú ničím neobvyklým pri okrúhlych narodeninách známych tvárí, boli sme zvedaví, ako to vyzeralo na tej jeho. Zaujímalo nás, či aj on oslavoval v takomto veľkom štýle, alebo skôr uprednostnil tichú oslavu v kruhu svojich blízkych.

„Oslavoval som v kruhu svojej rodiny s deťmi a vnučkou, ktorá tiež v tento deň oslavuje narodeniny. Mala 7 rokov,“  priznal nám Flašík, ktorý netajil aj, aký dar ho najviac potešil. „Mňa teší, že sme všetci spolu a vnučka mi nakreslila knižku o Chorvátsku,“ pochválil sa podnikateľ, ktorý si už na žiadne honosné dary zjavne nepotrpí. Dokonca nemal ani svoju tortu, a tak sviečky nesfukoval. Dôvod vysvetlil jednoducho: „Neobľubujem už veľmi sladké a tortu mala vnučka.“

Zaujímalo nás aj to, či si na oslávenca spomenula aj jeho exmanželka Monika. „Áno, zagratulovala mi a snáď ešte skočíme spolu na obed,“ dodal na záver Flašík. Jubilantovi prajeme aj my všetko dobré, najmä veľa zdravia.

Viac o téme: Fedor Flašík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu