Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skrášľujúce zákroky u Karin Haydu? Takáto je pravda!

Karin Haydu Zobraziť galériu (5)
Karin Haydu (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zatiaľ čo mnohé slovenské celebrity míňajú nekresťanské peniaze za skrášľujúce procedúry, Karin Haydu (40) si vystačí s minimom starostlivosti. Známa herečka sa totiž plastikám na míle vyhýba a holduje skôr prirodzenosti. Topkám prezradila, aké ošetrenia preferuje a čo sa skrýva za jej vždy dokonalým zovňajškom!

Karin Haydu - Krištáľové krídlo

I keď už herečka Karin Haydu prekročila prah 40-tky, vrásky a iné nedokonalosti by ste na jej tele hľadali naozaj len veľmi ťažko. Svojím dokonalým výzorom dokáže odzbrojiť pri každej možnej príležitosti a inak to nebolo ani na nedávnom odovzdávaní prestížnych ocenení Krištáľové krídlo pre rok 2017.

Zaujímalo nás preto, ako sa táto šarmantná dáma udržiava vo forme a či už podstúpila aj nejaké skrášľujúce zákroky. „Ja som tvárou istej kliniky, ale ešte sa bojím takých radikálnych zákrokov. Ja si skôr chodím užívať starostlivosť o pleť ako čistenie, dermabráziu, chodievam na laserové ošetrenia... ja len tak trošku soft,“ povedala Topkám Haydu.

Herečka Karin Haydu je atraktívna žena aj bez invazívnych zákrokov či plastík.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Karin Haydu je atraktívna žena aj bez invazívnych zákrokov či plastík.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Brunetka teda plastické operácie razantne odmieta rovnako ako aj väčšie invazívne procedúry a najsilnejšou zbraňou pre ňu stále zostáva jej vlastná prirodzenosť. Nuž, pri takej genetickej výbave, akú dostala do vienka, sa však v konečnom dôsledku ani niet čomu čudovať...

Celý rozhovor s Karin si môžete pozrieť v priloženom videu.

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu