Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhorší narodeninový darček: Známa slovenská kráska skončila na operácii

Natália Glosíková Zobraziť galériu (7)
Natália Glosíková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sme čitateľov informovali o tom, že Natália Glosíková (28), ktorá je verejnosti známa ako tanečnica z televíznych šou Let's dance či Tanec snov, utrpela nepríjemné poranenie. Na lyžovačke vo Francúzskych Alpách nešťastne spadla a ratovať ju museli tamojší lekári. Po vyšetreniach sa však ukázalo, že ide o poriadne komplikované zranenie, dokonca až natoľko, že pôvodne jej nezostávali iné vyhliadky, než podstúpiť drahú a náročnú operáciu v zahraničí.

Nakoniec sa však záchrana našla aj na Slovensku. Natáliu v deň jej narodenín zoperoval lekár, ktorý dlhoročne pôsobí v zahraničí, a tak nemusela za zákrokom cestovať až do ďalekého Švajčiarska. Unikátnu operáciu absolvovala ako prvá v našej republike na jednej z bratislavských kliník. Tu by sa totiž mohla podrobiť iba klasickej plastike kolena, kedy sa roztrhnutý väz nahradzuje umelým, čo by následne musela liečiť ešte dlhých 8 mesiacov.

Najhorší narodeninový darček: Známa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram NG)

„Bola mi ponúknutá špeciálna metóda mojím lekárom Ivanom Roháľom, ktorý ňou už operoval v zahraničí,“ povedala nám ubolená Natália, ktorú táto možnosť nesmierne potešila. „Táto operácia lieči váš vlastný čerstvo roztrhnutý predný skrížený väz systémom dynamickej vnútroväzovej stabilizácie. To umožňuje jeho prirodzené zhojenie,“ vysvetlil nám tanečnicin lekár.

Čo sa vlastne Natálii stalo, viac o podstúpenom zákroku a ako to s ňou momentálne vyzerá, sa dozviete v našom rozhovore, ktorý s nami absolvovala len pár hodín po operácii. 

Natália Glosíková

Viac o téme: Natália Glosíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu