Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nový vzťah v slovenskom šoubiznise: Táto slovenská herečka tvorí pár s vplyvným exmarkizákom

Nový párik v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (8)
Nový párik v slovenskom šoubiznise.

BRATISLAVA- Ach, tá láska! Mladá slovenská herečka Bronislava Kováčiková (23) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka novej sérii jojkárskeho Paneláku. Tam temperamentná ryšavka očarila svojho suseda Tomyho. No lásku kráska prežíva aj v reálnom živote. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, pár tvorí s bývalým markizáckym moderátorom politických relácií a aktuálne politikom Gáborom Grendelom (37).

Mladá slovenská herečka Bronislava Kováčiková sa divákom novej série jojkárskeho Paneláku vryla do pamäti ako temperamentná ryšavka, ktorá očarila svojho suseda v podaní Mila Kráľa. Harmonické obdobie plné lásky však kráska prežíva aj v súkromnom živote.


Nová hviezda Paneláku: O odvážnych scénach, o svojom vysnívanom mužovi a.... Do SuperStar by sa už neprihlásila!


Ako sa nám totiž podarilo zistiť, umelkyňa tvorí pár s Gáborom Grendelom. Ten je divákom Markízy dobre známy ako bývalý moderátor politických relácií. Dnes sa však v politike sám angažuje - je predsedom strany NOVA.

O vzťahu dvojice svedčia fotky zo spoločne strávených chvíľ, ktorými sa Broňa pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tú sme v tejto súvislosti aj oslovili. „Sme spolu už skoro trištvrte roka,“ povedala pre Topky.sk Kováčiková. Zaľúbencom prajeme, nech im to vo vzťahu aj naďalej klape. 

 

#bezkomentára#

Príspevok, ktorý zdieľa Bronislava Kováčiková (@brona_kovacikova),

Viac o téme: Gábor GrendelBronislava Kováčiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu