Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Dominika Stará bola online!

Dominika Stará bude online v utorok o 11:00. Zobraziť galériu (8)
Dominika Stará bude online v utorok o 11:00. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Speváčka Dominika Stará (24) sa do povedomia verejnosti dostala, keď mala len 16 rokov. Vtedy zahviezdila v speváckej šou SuperStar, kde sa jej podarilo prebojovať až na druhé miesto. Namiesto kariéry na Slovensku, ju však úspešne rozbehla za veľkou mlákou, kde už dlhší čas pôsobí. Aktuálne sa plavovláska nachádza vo svojej rodnej vlasti a príde aj do Topiek. Ak chcete o blondínkinom živote vedieť viac, pýtajte sa. Speváčka bola online!

Dominiku Starú si mnohí Slováci môžu pamätať ešte z prvej česko-slovenskej SuperStar, kde zažiala ako 16-ročná. Odvtedy uplynulo už dlhých 8 rokov a dnes plavovláska žije za veľkou mlákou, kde sa jej podarilo rozbehnúť úspešnú hudobnú kariéru. 

Ak vás o jej živote a kariére zaujíma viac, pýtajte sa. Speváčka bola online!

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

16.01.2018 12:00 - otázka od Barbora
V ktorom meste v USA byvas?
Byvam v state Connecticut, oblast New Haven :)
16.01.2018 11:59 - otázka od Stefan
Dominika bola by si ochotna podeliť sa s návštevníkmi môjho webu s tvojou skúsenosťou pri zvládaní angličtiny? Niečo podobné ako napr. https://www.trawell.sk/prekonanie-jazykovej-bariery-maria-demitrova.html Ďakujem a reakciu!
Nikdy nehovor nikdy :)
16.01.2018 11:55 - otázka od marek103
ahoj si šteklivá na nohách?
Velmi!!! :)
16.01.2018 11:55 - otázka od čmaranica
K comu sa nakoniec priklonis-k akemu hudobnemu stylu?
Ja osobne sa priklanam najviac asi popu a baladam, ale rada skusam nove veci ;)
16.01.2018 11:50 - otázka od Ľubo
Ahoj Domča, pozdrav mamku - že ju pozdravuje Ľubo. Ona už bude vedieť, teda myslím... :)
Dakujem, odovzdam :)
16.01.2018 11:50 - otázka od Marek
Hodně cestuješ máš čas si udělat i výlet po Americe , když už jsi tam? ' A.kalendar '
Cestujem najma tam, kde ma tahaju pracovne povinnosti :) ale pakrat som si vyrazila aj inde a spoznala nove kuty sveta
16.01.2018 11:49 - otázka od MalyPrd_again
Domca, o kolkej sme sa dohodli v River parku na kavu? Vypadlo mi to :D
;) skus dnes o 3tej, mozno tam budem :D
16.01.2018 11:48 - otázka od Stefan
Pochádzam z Kvetoslavova a tak som Ti fandil počas súťaže. Po príchode do USA ako si zvládla jazykovú bariéru, ak si také niečo vôbec mala? Držím palce, nech sa Ti darí! Tvoje skúsenosti by možno mohli motivovať aj iných v zdokonaľovaní jazyka(viď www.trawell.sk) Ale to už asi sem nepatrí ... môžem ťa skontaktovať na mail?
Ahoj Stefan, z Kvetaku je moj dedo :) Jazykovu barieru som mala velku a zvladla som ju len prisnym rezimom.. Slovensky a s rodinou len v nedelu, inak cely tyzden anglicky, anglicka literatura, anglicke filmy, vela konverzacii o vselicom v anglictine..do 2 rokov to uz bolo super a nabrala som istotu najma ked robim interview :)
16.01.2018 11:42 - otázka od danka
ahoj aku hudbu teraz počúvaš?
Ahoj Danka, fuu, je toho vela :) najma Bruno Mars - to je moja srdcovka! Dalej nieco od LP, Rita Ora, Litte Mix, Alicia Keys...a Despacito :))
16.01.2018 11:38 - otázka od Marek
Hodně cestuješ máš čas si udělat i výlet po Americe , když už jsi tam? ' A.kalendar '
Ahoj Marek, cestujem najma tam, kde mam pracovne povinnosti :) navstivila som Boston, New Jersey, v New Yorku som skoro kazdy tyzden, zaciatkom Februara cestujem do Washington D.C. na radio interview..
16.01.2018 11:33 - otázka od lucis
Ahoj Dominika... dá sa na Slovensku uživit slusne ako spevacka alebo je to také len tak tak? Dakujem :)
Ahoj Lucis, myslim, ze uzivit sa da ale zalezi to od mnohych veci.. :)
16.01.2018 11:32 - otázka od janek
ahoj Dominika,chceš sa vrátiť na Slovensko,ako sa ti páči v zahraničí?
Ahoj Janek. Ako sa hovori, clovek mieni, Pan Boh meni.. Zatial mi vyhovuje taketo cestovanie, hoci mi velmi chyba rodinka. Asi az buduci partner (ked raz bude) urci, kde sa usadim.. :) v zahranici je super, mam tam mnoho moznosti a zijem svoj sen. Je to beh na dlhe trate a je treba mat velku trpezlivost ale stoji to zato :)
16.01.2018 11:31 - otázka od olga
čo bolo na superstár najtažšie a nie je ti opčas smutno za domovom
Ahoj Olga, pre mna bolo takzde odlucenie od rodiny a ku koncu bol ten tlak dost silny, v 16tich to bolo trochu tazsie ale dalo sa, nelutujem :) urcite by som si to zopakovala!
16.01.2018 11:29 - otázka od Martin
Ďakujem, mohlo ma to napadnúť, keďže som tiež HIT chúďa. Osobne, závidím ti že dokážeš zjesť sójový jogurt, ja keď to vidím tak, cítim sa ako v spermobanke :D Prepáč, prajem ti veľa úspechov a niečo fajn chytľavé, nie moc rýchle, také fajn. Pekný deň.
Vzdala som sa zivocinej stravy takze bud sojovy alebo jogust z kokosoveho mlieka :) pekny den
16.01.2018 11:28 - otázka od Lubomir
kedy budes Dominika vystupovat v Kezmarku?bola si uz niekedy v Kezmarku?
Ahoj Lubomir, v Kezmarku som uz bola ale momentalne sa tam nechystam
16.01.2018 11:23 - otázka od Martin
Ďakujem za prvú odpoveď. V tom vystúpení live, určite je tam aj tréma, piješ alkohol pred vystúpením? Alebo máš dobrý tip na zbavenie sa trémy ? Ďakujem
Ja alkohol nepijem vobec, mam histaminovu intoleranciu takze najma zo zdravotnych dovodov. Zbavenie tremy..ja sa pred vystupenim vzdy pomodlim strelnu modlitbu, odovzdam ho "tam hore" a idem robit to, co milujem :)
16.01.2018 11:22 - otázka od Alexandra
Dobrý deň, Dominika,akú radu by ste dala účastníkovi súťaže Superstar, ktorého čaká 3 výberové kolo?Ďakujem.
Ahoj Alexandra. Fuu, 3. vyberove kolo..to je divadlo? Uz si to popravde az tak nepamatam :) nech uz ta caka akekolvek kolo, najlepsie je byt sam sebou, na nic sa nehrat, vybrat dobru piesen ktora za kratky cas ukaze co najviac tvojich schopnosti a tvojho talentu.. A hlavne pevne nervy, to cakanie je niekedy naozaj strasne na psychiku ale da sa to vydrzat ;)
16.01.2018 11:19 - otázka od eva
dominika ako sa stravujes v amerike a ako na slovensku
Ahoj Eva, mam histaminovu intoleranciu takze moje stravovacie moznosti su obmedzene :) stravujem sa rovnako v USA aj na Slovensku, jedine co je ine je bezlepkovy chlebik, ktory mi mamina pecie ked som doma na Slovensku :) Inak uprednostnujem zeleninu a ovocie, rozne salaty, sojove jogurty..celkovo davam prednost strave rastlinneho povodu, aj kvoli intolerancii som vysadila vsetko zivocisne.
16.01.2018 11:16 - otázka od Zuzana
Ahoj Dominika. Ako si si zvykla na natáčanie klipov, ako je napríklad klip k piesni Keep it coming? Dokážeš sa s tým tak nejako stotožniť? A držím ti palce :-) Nech sa ti darí :-)
Ahoj Zuzka, vsetko co vidis je ocny klam :) klip som natacala full oblecena, akurat som mala na sebe korzet a rifle. Klip mal byt misteriozny, mal zobrazovat velmi slusne a decentne zenskost, maska na tvari zobrazuje ako sa mnohokrat najma na zaciatku vztahu skryvame za rozne online chaty, SMSky, socialne siete.. Pevne verim, ze klipom som nikoho nepohorsila, natacala som ho vo vsetkej pocestnosti :) a strasne vela sme sa nasmiali, take odlahcene tocenia mam najradsej!
16.01.2018 11:12 - otázka od Marek II.
Ahoj. Máš rada pivo ?
Ahoj Marek, vobec.. Okrem toho mam histaminovu intoleranciu takze alkohol nepijem vobec :)
16.01.2018 11:12 - otázka od Paťko
Ahoj, si mi sympatická. Dúfam, že sa ti bude dariť v osobnom aj súkromnom živote. Pozdravujem :)
Ahoj Patko, dakujem pekne, pekny den :)
16.01.2018 11:09 - otázka od Eva
Ahoj,stretávaš sa ešte so "superstáristami"?
Ahoj Eva, so superstaristami sa uz nestretavam, po CSS sme isli kazdy svojou cestou :) Ale s niektorymi som v kontakte cez socialne siete, vzdy ma tesi ked vidim, co robia, ako sa im dari :)
16.01.2018 11:08 - otázka od čmaranica
Ahoj Dominika! Citas Topky,normalne aktivne-a ak ano,aky mas nick?
Jasne, obcas si ich otvorim ;)
16.01.2018 11:08 - otázka od Matko
Ahoj mas priateľa?rad by som ta spoznal osobne.si strasne pekna a vyborne spievas.nedame kafco?
Ahoj Matko, priatela nemam, momentalne sa naplno venujem mojej kariere a velmi vela cestujem takze casu je malo.. Ale ak to pride, nebudem sa branit :)
16.01.2018 11:07 - otázka od čmaranica
Ahoj Dominika,si na Topkach? A ak si,aky mas nick?
Nie som :)
16.01.2018 11:07 - otázka od Barbora
Mas na svoju terajsiu tvorbu reakcie/spatnu vazbu od slovenskych umelcov? Podporuju ta aj v USA? Napr. Habera, superstaristi,...
Ahoj Barbora, ano mam, moj dobry kamarat je napr. Pali Drapak, ktory sa vzdy k mojej novej tvorbe vyjadri :) V USA ma podporuju ani nie tak osobnosti zo SR, ale skor ludia - Slovaci, ktori teraz ziju v USA. Ja sa budem vzdy povazovat za hrdu Slovenku :)
16.01.2018 11:05 - otázka od Ola
Ahoj, mňa by zaujímalo, ako si sa dostala do USA. Oslovil ťa nejaký producent ešte predtým, ako si tam vycestovala? Alebo si tam išla s tým, že si tam snáď nájdeš niekoho, kto ťa bude zastupovať? Ďakujem a prajem všetko dobré!
Ahoj Ola. Do USA som sa dostala ako slepe kura ku zrnu :) Oslovil ma producent Ray Pouncey, ktory spolupracoval s roznymi znamymi umelcami a mna si vsimol na Youtube. Dlho som rozmyslala ale nakoniec som tuto ponuku vzala :) V USA je to beh na dlhe trate, velmi dolezita je trpezlivost. Ked si pozries niektore zivotopisy dnesnych mega znamych umelcov, zistis, ze im trvalo 7, 10..x rokov, kym sa dopracovali tam, kde su dnes. Dolezite je nevzdat sa a tvrdo makat! :) Pekny den, Dominika
16.01.2018 11:01 - otázka od Peter
Ahoj, prosim ta mas nalakovane nechty na nohach?
Ano :)
16.01.2018 11:00 - otázka od Peter
Ahoj, prosim ta nosis silonky a balerinky?
Silonky moc nemusim, len ak su fakt nutne :)
16.01.2018 11:00 - otázka od Marek
Co vás nejvic potěšílo v loňském roce a co zklamalo? ' adventní kalendář '
Ahoj Marek, minuly rok ma potesilo viacej veci.. Uspesne som zostatnicovala a obhajila diplomovku, mala som v lete viac casu takze som mohla ist s rodinkou v lete na dovolenku, vydala som koncom roku novy singel, ktory je cim dalej tym viac hrany v radiach v USA, stravila som s rodinkou Vianoce, uspesne som spolu s mladymi v mojom rodnom meste v Samorine zorganizovala Farsky ples.. Bolo zaco dakovat Bohu na konci roka :) sklamani bolo omnoho menej, ale nechcem ich rozoberat, sustredim sa najma na to pozitivne :) Pekny den prajem
16.01.2018 10:54 - otázka od Mato
Ahoj Dominika, Budem trosku úprimný ale preboha na akú cestu si sa to dala? To co tvoris v USA sa absolútne k tebe nehodí. Nerozmyslas konečne nad tým ze si pôjdeš svojou cestou a začneš kariéru na Slovensku? Počas superstar si mala obrovský potenciál ale sa mi zdá ze bohužiaľ ho len zakopavas. Pekný deň
Ahoj Mato, dakujem za reakciu/otazku. V USA som dostala dobru ponuku a rozhodla som sa ju prijat. Tu na Slovensku si ma ludia pamataju najma vdaka spievaniu balad. Su to piesne, ktore milujem a nedam na ne dopustit ale omnoho viac ma bavi byt nie len statickou spevackou ale umelkynou, ktora vie zaspievat viac zanrov, vie spravit dobru show ako napr. Beyonce. Jej hlas je fantasticky, je uzasna ked spieva balady no nema len ten typ piesni. V USA je to typicke, cim dalej tym viac umelcov sa neviaze len na jeden typ hudby. Ja som zo Slovenska nikdy neodisla, svoje nove veci vzdy posielam aj na Slovensko, ale nie je v mojej kompetencii "prinutit" ludi aby ich hrali :) Dakujem, pekny den
16.01.2018 10:50 - otázka od Martin
Myslíš že v dnešnej dobe môže byť každý spevákom?? Reagujem na možnosti štúdiovej a počítačovej techniky kde sa podľa mojej skúsenosti dá čarovať.
Ahoj Martin. Bohuzial, v dnesnej dobe vdaka "autotune" uz moze byt spevakom naozaj kazdy, ale nie kvalitnym :) v studiu sa da dnes uz carovat, presne ako hovoris, ale myslim si, ze dobreho a kvlitneho spevaka sa takto neda vychovat. Pride live vystupenie a potom co? :) Ak ma vsak niekto talent, treba ho neustale rozvijat, zlepsovat sa, skusat rozne sutaze.. Potrebujeme nove talenty :)
16.01.2018 10:46 - otázka od Veronika
Ahoj,prečo si sa rozhodla ísť preč zo SR?a kedy vydáš album?
Ahoj Veronika, v USA so dostala dobru ponuku, ktoru som konzultovala s viacerymi odbornikmi a nakoniec som ju vzala. Zo SR som nikdy neodisla, vzdy, ked mam nieco nove posielam to aj ludom na Slovensku, Bohuzial nie je v mojej kompetencii "prinutit" ich aby hrali moje veci :) neustale vydavam nove single, sustredime sa najma na ne, kedze vo svete je najnovsim trendom vydavat naja single, nie cele albumy :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu