Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo schudnutého Malachovského: Prichytený pri tom, čo pred mnohými skrýval... Neuveríte!

Sväťo Malachovský Zobraziť galériu (8)
Sväťo Malachovský

BRATISLAVA – To snáď nie! Vzhľad herca Sväťa Malachovského (44) sa v poslednom čase výrazne zmenil. Známy Slovák sa totiž rozhodol zhodiť plnšie bruško, ktoré sa v seriáloch nedalo prehliadnuť. A na prekvapenie mnohých sa mu to aj skvelo podarilo. Zhodil viac ako 35 kíl. No otázkou je, či si to aj udrží. Nedávno sme ho totižto prichytili pri poriadnom „hriechu“!

Herec Sväťo Malachovský za pár mesiacov rapídne schudol a zmenil sa doslova na nepoznanie, o čom sme vás už v septembri informovali. „Schudol som zatiaľ 27 kíl v priebehu 7 týždňov. Robím to ale trošku sofistikovanejšie - som pod odborným dohľadom firmy, ktorá sa na trhu zaoberá redukciou hmotnosti, takže zatiaľ to bola len úprava stravy a ľahšie kardio cvičenia, ale šport alebo pohyb k tomu postupne pribudne,“ povedal vtedy topkám Sväťo, ktorý priznal, že kilá zhodil úmyselne. Okrem toho tvrdil, že chce vážiť 94 kíl, a preto bude chudnúť aj naďalej. To sa mu darilo a rapídne schudnutý, oholený a ostrihaný Malachovský bol naozaj na nepoznanie. Bolo na ňom vidieť, že za posledné dva mesiace zhodil ďalšie kilogramy.

Pred pár dňami sme ho však stretli v jednom z bratislavských nákupných centier, kde sa bol najesť so synom. Na prekvapenie mnohých si však išiel objednať do fast foodu. To by sa dalo pochopiť, ak sa ponáhľali, ale že si z množstva stravovacích kuchýň, ktoré tam ponúkajú aj zdravšie jedlá, vybral práve tú, ktorá je považovaná za poriadne nezdravú, to mnohých okoloidúcich zarazilo.

Sväťo zvolil známy americký reťazec, ktorý sa zameriava najmä na vyprážané kuracie mäso. Ale ktovie, možno mal Malachovský v ten deň takzvaný cheat day (cheat = podvádzať), teda diétny oddych, kedy si aj tí, čo športujú a chudnú, doprajú čokoľvek, po čom ich srdce a maškrtný jazyk túži. Dúfajme, že takýchto dní nebude veľa a svoju váhu si herec udrží, lebo treba priznať, že takto mu to pristane oveľa viac ako s bruškom. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

 

Viac o téme: Sväťo Malachovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu