Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Karel Gott tajil niekoľkoročný vzťah s inou ženou. Toto je ona!

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (Zdroj: PR)

PRAHA - Český Blesk prišiel s informáciou, ktorá nemala nikdy vyjsť na svetlo sveta. Zlatý slávik (78) vraj Gtajil 34-ročný vzťah s ženou, ktorá nie je jeho manželka!

Všetko rozpútal príspevok syna slávneho otca Pavla Novotného (36), v ktorom všetkým oznámil svoje senzačné odhalenie: “Karel má oficiálne Ivanu, ale neoficiálne už veľmi dlho trávi svoj čas s inou ženou, s ktorou mu je veľmi dobre, ku ktorej sa môže uchýliť a ktorá to s ním myslí dobre. Cíti k nej dôveru a je rád, že je milovaný. Som za neho naozaj šťastný, že ju vedľa seba má, pretože Ivana je dobrá opatrovateľka, ale…”

Túto tajomnú ženu, ktorú Novotný označil len ako A, sa český Blesk rozhodol vypátrať. Gottovou priateľkou je Alica Kovácsová (51). Vyštudovaná grafička je pritom partnerkou iného českého speváka - Ondřeja Havelky (63) a majú spolu dve deti.

Podľa Blesku sa ich tajný vzťah začal už v roku 1983, kedy sa zoznámili. Alica bola dokonca desať rokov spevákovou láskou a sprevádzala ho na všetkých akciách. Takýto vzťah sa nepozdával Gottovej zákonitej manželke Ivane, ktorá roky trvajúci vzťah pretrhla. Hoci sa Kovácsová s Gottom momentálne nevídajú, podľa Blesku má spevákova špeciálna priateľka k nemu stále vrúcny vzťah.

Viac o téme: Karel GottČeský slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu