Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Gregorovej ex Koptík si sype popol na hlavu: Bol som vyhúlený debil... VEĽKÉ ospravedlnenie všetkým

Ondřej Koptík Zobraziť galériu (5)
Ondřej Koptík (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Posledné mesiace na seba expartner Hany Gregorovej (65) Ondřej Koptík (34) upozorňoval predovšetkým písaním kontroverzných básničiek, či intímnymi detailami zo spolužitia so slovenskou herečkou, ktoré odhaľoval doslova na počkanie. Naposledy zaplnil české aj slovenské médiá predvádzaním sa s novou partnerkou Silviou Řehákovou. Skrátka, jeho správanie dosahovalo úplné dno. No aktuálne sa zdá, že si ohrdnutý milenec konečne vstúpil do svedomia. Na Facebooku napísal siahodlhý status, v ktorom si sype popol na hlavu.

Témou číslo jeden v českom a slovenskom šoubiznise bol v uplynulých mesiacoch ohrdnutý exmilenec Hany Gregorovej Ondřej Koptík. Po tom, čo mu slovenská herečka dala koncom septembra košom, český playboy začal doslova vyvádzať. Sociálne siete zapĺňal pikantnými básničkami o ich intímnom živote, chvíľu za stratenou láskou plakal, potom ju zas urážal. Jednoducho jeho správanie dosahovalo úplné dno. 

Ešte pred pár týždňami sa Koptík predvádzal v spoločnosti po boku svojej údajnej novej priateľky - vyplastikovanej blondínky Silvie Řehákovej a chválil sa, že sex s ňou je úplne iný level ako milostné chvíľky so 65-ročnou herečkou. O to prekvapivejšie vyznieva najnovší facebookový príspevok 32-ročného Čecha. Na webe totiž zverejnil siahodlhý status, v ktorom uvádza na správnu mieru všetko, čo kedy o Gregorovej povedal a jej aj celej jej rodine sa ospravedlňuje. 

„A pretože sa blížia Vianoce, chcel by som sa za všetko všetkým ospravedlniť,“ začal svoje kajanie sa Koptík s tým, že svoje vyvádzanie pripisuje drogovej závislosti. No z tej je vraj už vonku. „Tak Roli, veľmi sa ti ospravedlňujem za všetko, čím som ublížil tebe a tvojej mame. Ďakujem, ti, že si mi nikdy neverila, že som čistý a bola si ku mne veľmi odmeraná. Tvoje slová, že som vyhúlený debil, boli na mieste, len ja som si myslel, že mi všetko prejde a neprešlo. Spadol som na hubu a poriadne si ju nabil,“ prihovoril sa menovite dcére Hany Gregorovej. 

Ďalej venoval ospravedlnenie aj Ondřejovi Brzobohatému a jeho manželke Tatiane Kuchařovej. „Ondro a Táňa, ospravedlňujem sa vám hlboko za tú všetku špinu, čo som na vás a Hanku nahádzal a ďakujem, že ste ma aspoň chvíľu tolerovali, pozvali ma do Opočna na rodinné oslavy, kde sa všetci ku mne správali pekne. Ničoho som si vďaka húleniu nevážil a myslel som si, že už som majster sveta,“ napísal Koptík. Ďalej sa ospravedlnil aj za to, že si bral do úst Radka Brzobohatého a že sa predvádzal pri jeho hrobe.

No a na záver venoval slová aj samotnej Gregorovej či dokonca aj jej kamarátom, ktorých tiež zatiahol do svojho zúfalého kolotoča klamstiev a intríg. Mnohí ľudia, ktorí si jeho „slohovú prácu“ prečítali, však neveria, že to písal on. Ondřej sa však ohrádza tým, že to písal naozaj on, s menšou pomocou kamaráta. „Bolo to s pomocou kamaráta, to áno, opravoval po mne, buďte dobrí na mňa. Zaslúžia si ospravedlnenie za moje klamstvá a ja si zaslúžim aj tú žalobu,“ napísal v komentároch Koptík, ktorý sa zjavne bude za svoje správanie spovedať pred súdom. Ktovie teda, či išlo o úprimné ospravedlnenie alebo len o premyslený krok, ktorý mu poradil právnik. Celý status nájdete nižšie – v príspevku kliknite na Zobraziť viac.

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu