Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drsný život v markizáckej šou: Nič pre citlivé povahy!

Drsný život v markizáckej šou PR článok Zobraziť galériu (5)
Drsný život v markizáckej šou (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nič pre citlivky! Kým v dnešnom svete vnímame bežné udalosti ako prirodzený kolobeh, v nekompromisnej Farme to všetko môže vyznieť celkom inak. A presne to sa potvrdilo aj v dnešnej časti. Hoci v reálnom živote nemajú Petra s Janou s konzumáciou mäsa absolútne žiaden problém, v markizáckej šou takýto pokrm rázne odmietajú... Ich bojkot hovorí za všetko!

Reality šou Farma je obrovskou skúškou snáď vo všetkých smeroch. Skupina súťažiacich sa musela popasovať s ťažkými životnými podmienkami, ktoré ich preniesli o niekoľko desiatok rokov späť. Žiadna elektrina, žiaden komfort modernej doby, žiadna tečúca voda, či jedlo získané bez tvrdej práce!


Poriadny prúser na obrazovkách Markízy: Toto bol najhorší deň


Všetky zdroje treba preto čo najefektívnejšie využiť – a to aj vrátane zvierat, ktoré si statkári sami odchovali. No a práve to môže byť pre niektoré citlivejšie povahy jasným „kameňom úrazu“. Začiatkom týždňa totiž hospodár Martin priviezol na salaš mäso z dvoch zabitých oviec. Úlohou súťažiacich bolo spracovať ho a následne pripraviť aj dobrú jahňaciu „pochutinu“.

Niektorí z farmárov však vyhlásili bojkot. „Ja by som tak chcela ochutnať ten guláš, ale je mi ľúto tej ovečky. Nemôžem ju zjesť, keď som na ňu pozerala a dojila som ju. Takže musím odolávať,“ povedala pred kamerami Peťa, ktorá si k ovečkám vytvorila veľký citový vzťah.

Podobne na tom bola aj milovníčka zvierat Jana, ktorá odmietala jesť všetko, čo súviselo so zabitým dobytkom. „Čo sa týka gulášu, tak mi môže každý vravieť, ja si to jednoducho nedám. Ja nejem zvieratká, ktoré chovám. Mne je to ľúto, mne niektorí povedia, že som ako chalan, ale ja mám také mäkké srdce na zvieratá, že ja to jednoducho nedám do úst,“ vyjadrila odmietavý postoj temperamentná blondínka.

Novú epizódu Farmy si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Dve ovečky z markizáckeho salaša padli za obeť. Najviac za nimi smútili Jana s Petrou.
Zobraziť galériu (5)
Dve ovečky z markizáckeho salaša padli za obeť. Najviac za nimi smútili Jana s Petrou.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu