Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsný odkaz na markizáckych obrazovkách: Toto len ťažko predýcha!

Drsný odkaz na markizáckych obrazovkách PR článok Zobraziť galériu (4)
Drsný odkaz na markizáckych obrazovkách (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nezaslúžiš si to! Takto zneli drsné slová vypadnutého statkára Paľa (38), ktorý sa v liste na rozlúčku vyjadril, že česká playmate Petra (25) sa síce dostala vo Farme ďaleko, no na výhru absolútne nemá nárok. Čo na to samotná modelka?

Uplynulý piatok sa s nekompromisnou reality šou Farma musel rozlúčiť Paľo. Jeho poslednou úlohou bolo napísať list na rozlúčku a určiť tiež meno nového statkárskeho lídra. No kým jedni sa z jeho slov tešili, ostatným až tak do smiechu nebolo.


Druhú šancu využíva na sto percent: Tento muž v Markíze „kosí“ jedného súpera za druhým!


„Ako môže niekto povedať, že si to nezaslúžim? Nikto nemôže povedať, že by som si to nezaslúžila. Nikto! Pracovala som tu a snažila som sa. A nikto z nás, kto tu je na konci, tu nie je taký, ktorý by si to tu nezaslúžil. Klame!“ rozčúlene zareagovala na jeho list česká playmate Peťa. Vypadnutý Paľo sa totiž vyjadril, že síce Petra ostala v hre zo zbojníkov sama, no finále si vôbec nezaslúži.

No a práve to blondínku vytočilo až tak, že od hnevu chrlila jeden "argument" za druhým. „On je chlap, je silný, statný a chlapi sa medzi sebou radi porovnávajú a keď ho porazilo dievča, ktoré je drobné, a dievča, o ktorom si myslel, že by ho nemohlo poraziť a nakoniec ostalo v hre, tak proste toto bolo ono,“ analyzovala farmárov drsný odkaz Petra.

V novej epizóde Farmy sa zároveň dozvieme aj meno aktuálneho farmára týždňa. Kto sa ním stal a prečo, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Petra bola z Pavlových drsných slov sklamaná.
Zobraziť galériu (4)
Petra bola z Pavlových drsných slov sklamaná.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu