Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Všetkým je na smiech: „Blbá“ playmate v akcii

Playmate Petra je všetkým na smiech. PR článok Zobraziť galériu (5)
Playmate Petra je všetkým na smiech. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Česká playmate Petra Palusková (25) prišla na Farmu medzi poslednou štvoricou hráčov. A hoci sa zdalo, že nekompromisnú súťaž opustí ako prvá z nich, nestalo sa tak. Blondínka, ktorú od začiatku všetci zatracovali, je stále v hre. Jej snaha zotrvať v šou dokonca zašla až tak ďaleko, že ostala všetkým farmárom na smiech... Zvládne akčná modelka dojiť a čítať zároveň?

Farma sa blíži do finále a do konca veľkého dobrodružstva ostávajú už len necelé tri týždne. V súťaži o 75 000 Eur sa chce za každú cenu udržať aj česká playmate Petra, ktorej sa síce duel zatiaľ vyhýbal, no aktuálne sa cíti byť ohrozená viac než kedykoľvek predtým.


Hnev aktuálnej líderky markizáckej šou: Po vyhrážkach krutá odplata


V hre na ňu číhajú pomerne silné súperky a preto blondínka nenecháva nič na náhodu a vstrebáva vedomosti pri každej príležitosti. Jej „zbraňou“ sa tak tento týždeň stal almanach. Paradoxom však je, že túto študijnú pomôcku využíva Peťa skôr na iné než vzdelávacie účely. „Nenašla som ani chvíľu, kedy by som mala proste stáť a niesť to v rukách, takže som ho používala na to, že som ho mala zabalený v plášti, alebo som si na neho sadla párkrát,“ povedala pred kamerami Palusková.

Farmárka Petra vláčila so sebou almanach úplne všade - mala ho na chrbte dokonca aj pri dojení oviec, čo mnohých statkárov poriadne rozosmialo.
Zobraziť galériu (5)
Farmárka Petra vláčila so sebou almanach úplne všade - mala ho na chrbte dokonca aj pri dojení oviec, čo mnohých statkárov poriadne rozosmialo.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zvyšných statkárov jej čudná „aktivita“ poriadne zaskočila a všetkým bola doslova na smiech. „Jáj, tak tá naša Petra, no čo mám k tomu povedať? Ona má hádam oči aj na chrbte. Keď má ten almanach na tom chrbte. Či chce oslabiť súpera alebo... Neviem, jednoducho vláči ho jak blbá,“ vysmieval sa z akčnej sexice Šimon.

Ten zároveň prezradil, že sa ho Peťa pýtala, či nevie, prečo si do nekompromisnej reality šou vybrali práve ju – a teda či to nebude tým, že je blbá. „Tak sama sa odhadla,“ uštipačne odpovedal pred kamerami mladý kvetinár.

Novú epizódu Farmy si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Playmate Petra si zrejme myslela, že s almanachom na chrbte bude opäť o čosi múdrejšia.
Zobraziť galériu (5)
Playmate Petra si zrejme myslela, že s almanachom na chrbte bude opäť o čosi múdrejšia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu