Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Módne (s)hity z prehliadky Mikloška 2: Neupravená Kočišová, módna ikona Müllerová a Selveková ako balón

Natália Selveková, Nela Kočišová a Soňa Müllerová Zobraziť galériu (9)
Natália Selveková, Nela Kočišová a Soňa Müllerová

BRATISLAVA – V historických priestoroch Primaciálneho paláca sa pred pár dňami uskutočnila prehliadka známeho slovenského návrhára Fera Mikloška. Prierez jeho tvorbou a kolekciu pri príležitosti osláv 20. výročia na scéne si nenechali ujsť ani mnohé známe tváre. Na to, ako sa na túto akciu obliekli, si opäť posvietila odborná stylistka Andrea Ziegler. Keďže sa akcie zúčastnilo viacero osôb, pre väčší prehlaď sme hodnotenie rozdelili na dve časti, dnes vám ponúkame tú druhú...

Natália Selveková, majiteľka kliniky krásy

Krásna zelená farba. Veľmi jej pristane. Len mám pocit, že tento strih ju zbytočne zväčšuje. Aspoň teda na fotke vyzerá veľmi mohutne ako balón. Nemyslím si, že tento štýl je pre ňu to pravé orechové. Krásny účes a mejkap.

Módne (s)hity z prehliadky
Zobraziť galériu (9)

Lucia Hablovičová, podnikateľka a bývalá riaditeľka Miss Slovensko

Dáma, ktorá je symbolom ženskej krásy, vkusu a elegancie. Flitrové čierne šaty sú viac ako dobrá voľba. Mini si určite môže dovoliť. Zvážila by som, či čierne pančuchy sú tým ideálnym doplnkom. Možno telové v tomto prípade by boli lepšie. Krásne by vynikli nohy a tiež šaty.

Módne (s)hity z prehliadky
Zobraziť galériu (9)

Soňa Müllerová, moderátorka

Soňa je módna ikona. Vie skvele zladiť rôzne štýly a dopadne to vždy dobre. Skvelá kombinácia materiálov. Jeden z najlepších outfitov večera. Má to štýl!

Módne (s)hity z prehliadky
Zobraziť galériu (9)

Nela Kočišová, podnikateľka a bývalá modelka

Trochu by som to upratala. Spodná časť je skvelá. Na vrch by som zvolila niečo iné, viac šik, alebo minimálne by som tam nedávala ten od veci opasok. Nehodí sa sem a je zbytočný. Kabelku by som volila matnú a pokojne aj vo farbe, či s potlačou, ktorá by to celé oživila. Viac by som sa pohrala s účesom. Príde mi trochu neupravený.

Módne (s)hity z prehliadky
Zobraziť galériu (9)

Denisa Mendrejová, bývalá Miss Universe SR

Nádherný strih a štýl šiat. Mini si môže dovoliť. Topánky skvelé a jednoznačne najdominantnejší kúsok. Kabelku by som ale volila čiernu. Stačí tej striebornej na čižmách a na brošni. S čiernou kabelkou by to pôsobilo ucelenejšie a viac elegantne. Mejkap a účes bez debaty výborné!

Módne (s)hity z prehliadky
Zobraziť galériu (9)

Michaela Šimoničová, finalistka Miss Slovensko 2017

Tento styling sa buď páči, alebo nepáči. Je rozhodne originálny. Zaujímavá kombinácia štýlov, materiálov, ale tiež ucelená farebnosť. Za mňa pekná, trendová rockerská elegancia. Myslím, že to ladí aj s osobnosťou. Pôsobí v tom veľmi pohodlne. Iné a prečo nie!

Módne (s)hity z prehliadky
Zobraziť galériu (9)

Eva Rezešová, podnikateľka a bývalá Miss Universe SR

Napriek tomu, že to nie je čierna, pôsobí to dostatočne spoločensky. Svetlá alternatíva môže tiež vypáliť dobre. O kúsok dlhšia dĺžka šiat a bolo by to fajn. Lodičky by som volila skôr matné. Už je tam toho ligotania dosť. Nie som si istá, či ozdoba na krku je potrebná. Trochu uhladiť a bolo by to super!

Módne (s)hity z prehliadky
Zobraziť galériu (9)

Emma a Ema Tekelyové, moderátorka a spisovateľka s dcérou

Vyzerajú ako dvojičky a nie ako mama s dcérou. Ako som už párkrát spomenula, čierna do spoločnosti je vždy dobrá voľba. Toto mi príde ale trochu nuda. Očakávala by som trochu viac. Možno iné, zaujímavejšie topánky, ktoré to trochu oživia a dajú tomu šmrnc. Navyše sako vyzerá, že je veľké. Teda aspoň rukávy sú pridlhé. Pohrala by som sa viac s detailmi.

Módne (s)hity z prehliadky
Zobraziť galériu (9)

Viac o téme: Módne shityNatália SelvekováSoňa MüllerováNela Kočišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu