Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cibulková všetkým vyrazila dych: TOTO od nej nik nečakal!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (14)
Dominika Cibulková (Zdroj: fashion tv)

BRATISLAVA – Prekvapila! Uplynulý víkend sa v historických priestoroch budovy Slovenskej filharmónie konal už v poradí piaty benefičný galavečer Fashion Sparkling Charity Night. Ambasádorkou akcie bola tento raz úspešná slovenská tenistka Dominika Cibulková (28), ktorá v ten večer prítomným hosťom niekoľkokrát vyrazila dych. Neuveríte, čo urobila...

Pod záštitou riaditeľky Fashion TV a organizátorky večera Gabriely Drobovej sa už po piatykrát uskutočnil filantropický večer, ktorého súčasťou bola nielen móda, ale aj tradičná aukcia, na ktorej si prítomní hostia mohli vydražiť nielen zaujímavé kúsky, ale pomôcť tak dobrej veci. Organizátori sa tento rok rozhodli podporiť Bielu pastelku, pre ktorú sa vyzbieralo 37 200 eur.


Zrodila sa ďalšia Adela Banášová?! Mladá moderátorka odrovnala všetkých v sále


K tomu aby suma bola čo najväčšia, dopomohla aj ambasádorka akcie Dominika Cibulková, ktorá mala zálusk na limitovanú edíciu luxusného šampanského a fľašu koňaku z roku 1989. Hoci ponúkla v istom okamihu najväčšiu sumu, moderátori ju neplánovane požiadali, aby im pomohla cenu ešte zvýšiť tým, že do dražby k šampanskému a koňaku prispeje tým, že ponúkne hodinu tenisu s ňou.

Teniska s tým bez váhania súhlasila, čo mnohých prítomných potešilo a suma sa začala dvíhať. To však nebolo všetko, čím Dominika hosťom vyrazila dych. Následne moderátori navrhli, že by mohli pridať aj loptičku s jej podpisom. Ani v tomto prípade športovkyňa nenamietala. Po chvíľke draženia však urobila ona sama niečo, čo nik v sále nečakal. Ponúkla 2 lístky na Roland Garros. V tej chvíli zdvihla dražiteľka ruku a ponúkla za tento balíček 6-tisíc eur, čím potešila nielen seba, ale pomohla aj Únii nevidiacich.

Toto nečakané gesto od Cibulkovej ocenila aj organizátorka akcie Gabriela Drobová. „V prvom rade by som sa chcela Dominike Cibulkovej poďakovať za to, že zobrala úlohu ambasádorky Fashion Sparkling Charity Night 2017. A gesto počas živej aukcie veľmi oceňujem, pretože aj vďaka nej sa zvýšila suma, ktorá pôjde Bielej pastelke o 6 tisíc eur,“ priznala topkám Drobová, ktorá ostala zaskočená v ten večer ešte raz. Keď prišla Dominike osobne poďakovať a povedala jej, že sa to tomu dražiteľovi oplatilo, lebo si myslí, že bude hrať finále Roland Garros, Dominika jej ihneď s úsmevom odvetila, že keď to finále bude naozaj hrať, tak do tej VIPky pozýva aj Gabiku. No pekné gestá, čo poviete?

Pozrite si, čo hovorí riaditeľka Fashion TV a hostiteľka večera Gabriela Drobová na to, ako dopadol večer Fashion Sparkling Charity Night 2017 v priloženom videu. Ospravedlňte, prosím, kvalitu zvuku.

Drobová FSCHN

Viac o téme: Dominika CibulkováFashion Spakling charity night
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu