Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší prominentný rozchod: Známa speváčka opäť sama!

Ďalší rozchod v česko-slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (4)
Ďalší rozchod v česko-slovenskom šoubiznise.

PRAHA - S rozchodmi v česko-slovenskom šoubiznise akoby sa v poslednom období vrece roztrhlo. Najnovšie sa na verejnosť dostala správa o krachu vzťahu speváčky Lucie Bílej (51) a jej o 18 rokov mladšieho partnera Radka Filipiho (33).

Česká speváčka Lucie Bílá a jej mladší partner Radek Filipi vždy pôsobili, ako čerstvo zamilované hrdličky. Na verejnosti nešetrili nežnosťami a ich komunikácia bola plná láskavých slov... Veď to napokon dokázali aj v lete v jednom z hotelov v centre Bratislavy, kde sa nám ich podarilo natočiť. 

bílá v bratislave s frajerom

Zdá sa však, že dnes je už všetkému koniec. Z Čiech totiž prišla správa, že dvojica už viac netvorí pár.  Portál Blesk.cz si všimol, že posledné týždne sa po speváčkinom boku neukazoval a dokonca už nepracoval ani ako jej road manažér. 

Dohady napokon potvrdili aj hostia na krste speváčkinho nového albumu: „Lucie sa s Radkom rozišla, zostali ale priatelia, tak, ako to má so všetkými ostatnými bývalými priateľmi. “ Z prstu jej už zmizol aj prsteň, ktorý jej partner venoval na znak toho, že je zadaná. Speváčka sa o súkromí nechcela rozprávať. 

Viac o téme: Lucie Bílá Radek Filipi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu