Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lucie Bílá so slzami v očiach: Rozplakala sa na verejnosti!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (9)
Lucie Bílá

BRATISLAVA – Toto ju dohnalo k slzám! 20-násobná česká zlatá Slávica Lucie Bílá (51) v utorok večer zavítala do Bratislavy. Prišla podporiť vernisáž svojho kamaráta kňaza Martina Šafárika. Pri tejto príležitosti sa však hneď dvakrát rozplakala na verejnosti. Topkám priznala, čo ju dohnalo k slzám.

So slzami v očiach! V utorok večer sa v istom známom hoteli v Bratislave konala vernisáž obrazov dvoch autorov- kňazov Martina Šafárika a Pavla Potočeka s názvom Okná našich duší. Okrem obrazov si pozvaní hostia mohli vychutnať aj mini koncert českej speváčky Lucie Bílej, ktorá prišla takto podporiť svojho kamaráta a jedného z autorov obrazov.

Ako sama interpretka topkám prezradila, pri prehliadke jeho diel neudržala emócie a rozplakala sa. Išlo o olejovú maľbu s názvom Genezaretské jazero, ktorej cena je 2500 Eur. Na otázku, či pri tomto obraze jej vyhrkli slzy, odvetila: „Áno, pri tomto obraze." A dôvod?

„Ja reagujem na veci fyzicky, takže reagujem buď, že mám husiu kožu, alebo mám slzy v očiach, a tento obraz ma dostal,“ priznala Bílá, ktorá sa však rozplakala aj na pódiu, keď spievala svoje obľúbené skladby, ktoré boli veľmi dojemné a emotívne. Prečo, sa dozviete z rozhovoru. Rovnako tak nám speváčka prezradila aj to, že nielen verí, ale aj počuje anjelov. Viac na videu. Fotografie z akcie nájdete v našej GALÉRII»

Lucie Bílá - plakala na vernisáži

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu