Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nový vzťah v slovenskom šoubiznise: Sexi moderátorka zbalila svalnatého športovca... Má to však jeden háčik!

Mária Zelinová prežíva zaľúbené chvíle. Zobraziť galériu (8)
Mária Zelinová prežíva zaľúbené chvíle. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA/KOŠICE - Sympatická plavovláska Mária Zelinová (28), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala ako moderátorka Fashion Tv, prežíva aktuálne radostné životné obdobie. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, už niekoľko mesiacov je šťastne zadaná. Jej novým priateľom je svalnatý basketbalista Richard Körner (26). Ich vzťah má však jeden háčik... Nemôžu byť spolu!

Mária Zelinová má už niekoľko mesiacov veľký dôvod na úsmev. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, je šťastne zadaná. Jej novou láskou je o dva roky mladší basketbalista Richard Körner. Svedčia o tom napokon aj ich zamilované fotky, ktorými v poslednom období zásobujú svoje profily na sociálnych sieťach. 

Ich vzťah má však jeden zásadný háčik - dvojica spolu nemôže byť. Teda minimálne nie tak často, ako by možno chcela. Veď zatiaľ čo Mária pôsobí v Bratislave, jej priateľ hrá za KB Košice, teda väčšinu času trávi na východe našej krajiny. No ako sa hovorí - láska hory prenáša a podľa našich informácií blondínka za športovcom každý víkend dochádza vlakom.

„Spoznali sme sa v lete, keď bol v Bratislave, kde reprezentoval Slovensko v basketbale. Túto sezónu hrá za Košice, takže je pravda, že nie sme spolu stále. Ale keďže mám skvelú prácu v rádiu, či ako redaktorka, môžeme sa vidieť pomerne často,“ prezradila pre Topky.sk Zelinová. 

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu